6 av 8
7 av 8
8 av 8

England visade bra form

England avfärdade Mexiko enkelt på Wembley och vann med 3-1, elva dagar innan Fabio Capello presenterar sin 23-mannatrupp till VM.

Argentina-Kanada 5-0

LONDON. England visar bra form inför det stundande VM-slutspelet i Sydafrika. På måndagskvällen vilade flera stjärnor, men Mexiko blev ändå en ganska enkel nöt att knäcka.

Tottenhambacken Ledley King, som gjorde sin första landskamp sedan 2007, gav hemmapubliken skäl till att jubla när han satte 1-0 efter 17 minuter.

20 minuter senare utnyttjade anfallaren Peter Crouch sin längd på bästa sätt då han satte 2-0 på en retur.

Innan halvtidsvilan kunde Guillermo Franco reducera för gästerna, men tidigt i den andra halvleken såg Glen Johnson till att göra 3-1 med ett drömmål. Resultatet stod sig matchen ut.

Den 30 maj väntar ytterligare en träningslandskamp mot Japan, innan man reser till Sydafrika 2 juni.

Om elva dagar kommer förbundskaptenen Fabio Capello att presentera de 23 namnen som är med i hans VM-trupp.