Agon Mehmeti skadad.
Agon Mehmeti skadad. - Foto: Andreas Hillergren/Scanpix

Skyttekungen skadad - missar avslutningen

Malmö FF:s stora skyttekung Agon Mehmeti skadade sig under matchen mellan Schweiz och Sverige i U21-kvalmatchen.


Fakta från förlusten

Schweiz-Sverige (2-0)

Arena: Stade de Tourbillon, Sion

Målskyttar: 1-0 Fabian Frei (2'), 2-0 Xavier Hochstrasser (20'), 2-1 Guillermo Molins (50'), 3-1 Admir Mehmedi (52'), 4-1 Pajtim Kasami (83')

Sverige kommer att få det riktigt tufft att kvalificera sig till U21-EM, efter att ha förlorat den första matchen mot Schweiz med 4-1. Men till nästa match återkommer bland annat Martin Olsson och Sverige har hemmaplan, så chansen finns.

MALMÖ. – Han fick en känning i baksidan av låret och kunde absolut inte fortsätta spela. Hur allvarligt det är får vi se om någon dag, sade förbundskaptenen Jörgen Lennartsson.

Sverige spelade playoff-match till U21-EM borta mot Schweiz. I den 40:e matchminuten såg man tydligt hur Mehmetis lår drog till och Malmös stora skyttekung blev liggandes i plågor. Mycket talar nu för att skyttekungen nu missar avslutningen av allsvenskan, dock är fansen fortfarande optimistiska.

"Det är dock på tok för tidigt att sia om vad det kan vara för någon skada, det kan vara lindrigt och att Mehmeti återvänder innan serien är över." skriver Ulf Nilsson för svenskafans.

Sverige förlorade till slut matchen med 4-1 och Sveriges mål gjordes av Mehmetis ersättare, Guillermo Molins.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!