Zlatan nätade i kväll igen. - Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN
PSG vann matchen med 3-1.
PSG vann matchen med 3-1. - Foto: Ap / Thibault Camus / Scanpix

Zlatans inhopp: Nätade efter bara några minuter

Tog bara tio minuter. Svensken var inte inne på plan länge innan han nätade för PSG. Matchen slutde 2-1.

Fredagens match bjöd på en annan startelva än vanligt när PSG ställdes mot Bastia.

Zlatan Ibrahimovic var en av namnen som fick inleda matchen på bänken - vilket också märktes i första halvlek.

Utan Zlatan, som troligtvis bänkades på grund av ett tajt matchschema på sistone, hade PSG nämligen svårt att skapa chanser.

Den första halvleken förblev mållös och hemmalagets fans buade spelarna av planen i pausen.

Målen kom i andra

Samtidigt som den svenske jätten förberedde sig för ett inhopp satte Jeremy Menez, framspelad av Javier Pastore, matchens första mål i den 56:e minuten.

Därefter avvaktade PSG med bytet - men tio minuter senare var det dags för Zlatan att göra entré ändå. Ett par minuter senare satte svensken 2-0 på straff.

Bortalaget Bastia gjorde sitt bästa med att komma in i matchen och lyckades reducera till 2-1 i den 84:e matchminuten.

Det räckte däremot inte riktigt hela vägen fram och PSG blev fredagkvällens segrare med ett 3-1-mål av Ezequiel Lavezzi i 90:e.