Fiorentina spelade lika mot Udinese
Fiorentina spelade lika mot Udinese - Foto: Nicola Ianuale / Alamy

Nzola poängräddare i 87:e minuten för Fiorentina mot Udinese

Det såg ut att bli förlust för Fiorentina på söndagen när laget mötte Udinese i Serie A i fotboll på Stadio Artemio Franchi. Bortalaget ledde med 1-2 i slutet av matchen. Men i 87:e minuten slog M'bala Nzola till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Fiorentina.

Gästerna Udinese gjorde första målet. Sandi Lovric slog till, redan i tionde minuten. I 55:e minuten nätade Lucas Beltran, och kvitterade för Fiorentina.

I den 73:e minuten gav Florian Thauvin Udinese ledningen igen.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när M'bala Nzola slog till och gjorde mål på straff för Fiorentina. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Fiorentinas fjärde oavgjorda match den här säsongen.

För Udinese gör resultatet att man nu ligger på 16:e plats i tabellen, medan Fiorentina är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Fiorentina är Inter. Lagen möts söndag 28 januari 20.45 på Stadio Artemio Franchi. Udinese tar sig an Milan hemma lördag 20 januari 20.45.