Udinese spelade lika mot Cagliari
Udinese spelade lika mot Cagliari - Foto: Giuseppe Maffia / Alamy

Efterlängtad poäng för Cagliari – steg åt rätt håll mot Udinese

Cagliari har haft en tung period med fyra förluster i rad i Serie A i fotboll. Men borta mot Udinese bröts den sviten. Det blev 1-1 (1-1) i matchen på Stadio Friuli, och åtminstone en poäng för Cagliari.

Udinese gjorde första målet. Jordan Zemura gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Cagliari kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Gianluca Gaetano på pass av Tommaso Augello. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade 1-1.

Udinese har en seger, två oavgjorda och två förluster och 4–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Cagliari har en oavgjord och fyra förluster och 4–13 i målskillnad. Det här var Udineses 14:e oavgjorda match den här säsongen.

Udineses nya tabellposition är 14:e plats, medan Cagliari är på 19:e plats. Så sent som den 11 februari låg Udinese på 18:e plats i tabellen.

I nästa omgång har Udinese Genoa borta på Luigi Ferraris, lördag 24 februari 20.45. Cagliari spelar hemma mot Napoli söndag 25 februari 15.00.