Chankos första träning med Ålborg

"Har fått ett gott intryck av alla i truppen."


Lolo Chanko, Hammarbys förra mittfältare och Nyheter24:s bloggare, flyttade nyligen till Danmark för att söka lyckan.

Nu har han begått debut.

Både press och fans var på plats när danska Ålborg var tillbaka efter sommarledigheten och testade spelarnas form i vackert väder.

För Lolo Chanko var det första träningspasset med nya klubben och de nya lagkamraterna.

– Jag har fått ett riktigt gott intryck av alla i truppen och det kändes skönt att träna med dem i dag. Generellt tycker jag att det gick bra. Det är roligt att komma igång igen och vädret var fint, sa Chanko till Ålborgs hemsida med ett leende.

Samtidigt blev det under måndagen klart att bosniska Slavija Sarajevo står för motståndet i första Europe leaguematchen (som ersätter Uefacupen) mot danskarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skellefteå klart för semifinal

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.