Bajens jakt på den forne mittbacken går vidare. "Vi för en positiv dialog", säger klubbens sportchef.
1 av 4
Bajens jakt på den forne mittbacken går vidare. "Vi för en positiv dialog", säger klubbens sportchef. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
Frågan är om Bajen kan få ihop den ansträngda ekonomin. Enligt sportchefen är det den som blir avgörande för framtida värvningar.
2 av 4
Frågan är om Bajen kan få ihop den ansträngda ekonomin. Enligt sportchefen är det den som blir avgörande för framtida värvningar. - Foto: JACK MIKRUT/SCANPIX
Max von Schlebrügge blev stor publikfavorit på Söderstadion. Mycket tack vare sin uppoffrande spelstil.
3 av 4
Max von Schlebrügge blev stor publikfavorit på Söderstadion. Mycket tack vare sin uppoffrande spelstil. - Foto: FREDRIK PERSSON / SCANPIX
4 av 4
- Foto: ANDERS WIKLUND/ SCANPIX

Bajen öppnar för Schlebrügge - comebacken kan bli ett faktum

Hammarbys sportchef öppnar än en gång dörren för en potentiell affär som ser Max von Schlebrügge återigen i en grönvitrandig tröja.


STOCKHOLM. Hammarbys sportchef, Gustaf Grauers, öppnar för en comeback för den förlorade sonen - Max von Schlebrügge.

– Max är en spelare vi gärna skulle se ho oss, och det är ingen hemlighet att vi har fört en dialog med honom under en längre tid. Det är en positiv dialog som fortfarande pågår, säger han till Hammarbys hemsida.

Samtidigt pågår arbetet med en restaurerad trupp till säsongen 2012. Mängder med provspelare har anslutit och lämnat klubben som huserar ute i Årsta.

– Jag kan inte säga något om dem specifikt, men det man kan säga generellt om provspelare är att ibland tar man in dem för att få en uppfattning om den spelaren inför framtiden, att få se honom i egen miljö och få en bild av vilken typ av person det är.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!