Depp, depp, depp. Astrit Ajdarevic, här i Norrköpingströjan, är sur över att Falkenberg tvingas kvala för att hålla sig kvar i superettan.
Depp, depp, depp. Astrit Ajdarevic, här i Norrköpingströjan, är sur över att Falkenberg tvingas kvala för att hålla sig kvar i superettan. - Foto: Leif R Jansson / SCANPIX

Astrit Ajdarevic till attack mot gamla klubben

Falkenbergs FF måste kvala för att hålla sig kvar i superettan. Något som inte faller Astrit Ajdarevic i smaken. På Twitter kräver talangen ändring från styrelsens håll.


FALKENBERG. Det är förmodligen ganska dystert i Falkenberg i kväll. Falkenbergs FF lyckades nämligen inte vinna mot Jönköping och måste nu kvala för att hålla sig kvar i superettan.

– Det känns tomt. Det snurrar just nu. Så får det väl vara en stund, säger FFF-tränaren Thomas Askebrand till Hallands Nyheter.

En annan som reagerar på att FFF tvingas till kval är Falkenbergsfostrade talangen Astrit Ajdarevic. Ajdarevic representerar nu för tiden Standard Liege i Belgien men uttrycker sina starka åsikter om Falkenbergs misslyckade säsong på Twitter.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!