En bild säger mer än 1000 ord. En bra bild säger allt. Har ser ni precis vad Kaká tycker om sin utvisning.
1 av 2
En bild säger mer än 1000 ord. En bra bild säger allt. Har ser ni precis vad Kaká tycker om sin utvisning. - Foto: Ivan Sekretarev/AP/SCANPIX
Daniele de Rossi ordnar straff mot Nya Zeeland.
2 av 2
Daniele de Rossi ordnar straff mot Nya Zeeland. - Foto: Michael Sohn/AP/SCANPIX

VIDEO: VM:s värsta filmningar

Det har funnits många att välja mellan men här listar Nyheter24 de tio värsta filmningarna i VM hittills.


SYDAFRIKA. Filmningarna i VM i Sydafrika har härjat fritt. Vissa har varit riktigt fula, vissa har varit riktigt bra - men en del av dem har bara varit väldigt roliga.

10. Vasilis Torosidis tar emot "kung fu-sparken"

Lars Lagerbäcks Nigeria var piskade till att vinna mot Grekland för att ha en realistisk chans att gå vidare. Det började bra och superörnarna ledde med 1-0. Då valde mittfältaren Sani Kaita att sparka till greken Vasilis Torosidis - som kanske överdrev något.

9. Cristiano Ronaldos lätta fötter

Att Cristiano Ronaldo filmar är väl ingen nyhet precis. Här har han lite extra lätta fötter när hans Portugal drabbades samman med Elfenbenskusten. Värt att notera är att han kanske får en liten touch, men om situationen förtjänar reaktionen är en helt annan fråga.

8. Ridå för Yoann Gourcuffs Frankrike

VM blev en dröm för Frankrike. En mardröm. Finalisterna från 2006 åkte ut redan i gruppspelet sedan de misslyckats med att vinna den sista måstematchen mot Sydafrika. Laget låg redan under och var illa ute. När Yoann Goucuff sedan visades ut efter att ha rört mittfältaren MacBeth Sibaya, som fick "jätteont", var fiaskot ett faktum.

7. "Armbågen" sänker Arturo Vidal

Chile har imponerat med sitt spel. Det är fartfyllt, roligt att kolla på och helt enkelt underhållande. Tyvärr håller inte deras filmningar samma kvalité.

6. Babangida gör vad som krävs

Nigeria spelade riktigt bra i premiärmatchen mot Argentina. Lars Lagerbäcks mannar kämpade, skapade målchanser och överraskade. Men även en bra prestation har sina mörka sidor som man gärna vill dölja. Här är en av dem, när Haruna Babangida faller lite enklare för att få en frispark.

5. Tiago Mendes väger lätt

Han ser inte ut att vara så stark och är inte heller så stor. Men bara för det betyder det inte att Portugals Tiago Mendes kan falla som ett korthus när han får en hand på sig. Här försöker han att ordna straff mot Brasilien - men straffas själv.

4. Daniele de Rossi springer - och ramlar

Italien har gjort sig mer eller mindre kända för att filma en hel del och inte skämmas för det. Fråga bara Daniele de Rossi, som inte hade en aning om varför han inte fick frispark när han föll i en match mot Paraguay.

3. De Rossi faller igen

Daniele de Rossi skäms absolut inte. Varför ska han göra det? Han räddade ju Italiens liv genom att filma till sig en straff som innebar kvittering mot Nya Zeeland. Roma-mittfältaren drogs visserligen i tröjan men han faller ändå väldigt enkelt och konstigt.

2. Torres ordnar utvisning

Spaniens Fernando Torres är en de bästa anfallarna i världen. Men när de drabbades samman med Chile behövdes det något mer. Något som fick Chiles Marco Estrada utvisad.

1. Kaká rör Keita - som faller med svåra ansiktssmärtor

Kaká är bland de snällaste fotbollsspelarna som finns. Att han därför, helt medvetet, skulle armbåga Kader Keita i ansiktet känns lite underligt. Visst gjorde han inte det. Lite löst rörde han Elfenbenskustens spelare på bröstet, som föll med svåra ansiktssmärtor.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!