1 av 2
- Foto: BILDBYRÅN
Djurgården är på jakt efter Rasmus Bengtsson.
2 av 2
Djurgården är på jakt efter Rasmus Bengtsson. - Foto: BILDBYRÅN

Djurgården jagar Rasmus Bengtsson

Rasmus Bengtsson har misslyckats med att slå sig in i Hertha Berlin. Nu kan Nyheter24 avslöja att mittbacken jagas av flera svenska klubbar, däribland Djurgården.– Det finns intresse från Djurgården, bekräftar Bengtsons agent Oliver Cabrera.


STOCKHOLM. Rasmus Bengtssons sejour i Hertha Berlin har inte varit någon dans på rosor. Den förre Trelleborg-backen fick under sin första säsong spendera mest tid på läktaren, varifrån han såg laget ramla ur Bundesliga.

23-åringen har tidigare uttryckt att situationen i Hertha inte är bra och att han inte kom överens med tränaren Friedhelm Funkel. Funkel fick nyligen lämna sin post – men Bengtssons framtid i klubben är oviss.

Nu kan Nyheter24 avslöja att intresset för mittbacken är stort i Sverige. Bland flera klubbar ska Djurgården enligt uppgift jaga honom, något som spelarens agent Oliver Cabrera bekräftar.

– Det har jag hört. Det finns intresse från Djurgården, säger Cabrera till Nyheter24 och fortsätter:

– Det finns massor av klubbar i Sverige som är intresserade.

Vill du nämna några?

– Nej, det är bara onödigt, säger han och förklarar att det dock är mest troligt att Bengtsson inte vänder hem.

DIF:s ärkerivaler AIK är även dem på jakt efter en mittback då defensiven har svikit laget under vårsäsongen. I första hand har Solnaklubben rapporterats vara ute efter landslagsbacken Daniel Majstorovic, men mest troligt är att han stannar i AEK Aten då kontraktet sträcker sig över ett år till.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Världstvåans sorg – pojkvännen död

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

1 timme sedan
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.