Tobias Hysén stannar i Göteborg.
1 av 3
Tobias Hysén stannar i Göteborg.
Det blir ingen ny utlandsflytt för Tobias Hysén.
2 av 3
Det blir ingen ny utlandsflytt för Tobias Hysén.
När man räknade med besked om en Belgienflytt kommer helt plötsligt beskedet att Hysén förlänger med IFK.
3 av 3
När man räknade med besked om en Belgienflytt kommer helt plötsligt beskedet att Hysén förlänger med IFK.

Tobbe blir kvar(!)

Tobias Hysén förlänger med IFK Göteborg.


GÖTEBORG. Tobias Hysén stannar kvar i IFK Göteborg, det blev klart under fredagsmorgonen. Hysén förlänger med Blåvitt och kontraktet sträcker sig ända fram till 2015.

– Min familj trivs utmärkt i Göteborg och jag gillar den satsning som IFK Göteborg gör inför framtiden med bl.a. en nytt Kamratgården.  Jag vill vinna fler titlar med Blåvitt och fira med våra supportrar och partners på Götaplatsen. Sen ska vi ut i Europa och erövra respekt, säger huvudpersonen själv om sitt beslut.

Håkan Mild är självfallet upprymd över sin stora stjärnas beslut:

– Tobias har unika spetsegenskaper som fotbollsspelare och är en fin människa med ett stort blåvitt hjärta. Vi pratar ofta om att behålla våra stjärnor inom svensk fotboll och Tobias är enligt min mening en av de största. IFK Göteborg ska vara ett lag som vinner titlar och Tobias är en viktig pusselbit i den strävan, säger sportchefen till Blåvitts hemsida.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

2 timmar sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

idag 12:34
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.