Samir Nasri komer allt närmare en övergång till Manchester City.
1 av 5
Samir Nasri komer allt närmare en övergång till Manchester City. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Brassen Nilmar erkänner att han vill till Italien.
2 av 5
Brassen Nilmar erkänner att han vill till Italien. - Foto: Martin Meissner/AP/SCANPIX
Vill det sig väl kan dock Arsenal få en minst sagt hyfsad ersättare.
3 av 5
Vill det sig väl kan dock Arsenal få en minst sagt hyfsad ersättare. - Foto: Natacha Pisarenko/AP/SCANPIX
Bye bye love, bye bye happiness?
4 av 5
Bye bye love, bye bye happiness? - Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX
Diego Forlán är ständigt framgångsrik i landslaget, men i Atletico Madrid har han inte haft liak stor framgång. Inter nästa?
5 av 5
Diego Forlán är ständigt framgångsrik i landslaget, men i Atletico Madrid har han inte haft liak stor framgång. Inter nästa? - Foto: Natacha Pisarenko/AP/SCANPIX

Sillsvepet: När affärerna sys ihop

Premier League-premiärerna hamnar i skymundan av intensivt ryktande.


Klara övergångar

Arsenal är överens med den 19-årige talangen Joel Campbell från Costa Rica. Enligt tränaren Arséne Wenger är spelaren ett namn att lägga på minnet: "Han är en spelare med stor potential", säger Wenger till klubbens hemsida.

Freddy Adu var en av de största talangerna fotbollsvärlden någonsin hade skådat när han som 14-åring debuterade i den amerikanska högstaligan. Efter några mindre lyckade år i Europa återvänder han nu till MLS för spel i Philadelphia Union.

Det är ytterst sällan silly season-snack överskuggar självaste Premier League-premiärerna. Allra minst i det fotbollstokiga England. Men när hela världen väntar på att sommarens värsta rysktessoppa ska få sitt slut, kanske det inte är så märkligt ändå?

Cesc Fabregas, mittfältare, Arsenal

Den "förlorade sonen" kommer att tillhöra Barcelona den kommande säsongen, det är 99,9 procent säkert menar brittiska BBC. När Barcas backhjältar Carlos Puyol och Gerard Pique gick ut på Twitter och hälsade stjärnan välkommen, trodde de flesta att Fabregas - vars prislapp ligger på cirka 370 miljoner kronor - skulle presenteras redan under fredagen. Men enligt uppgifter till spanska marca kommer det att dröja till på måndag innan de utdragna spekulationerna når sitt slut. Anledningen är att Barcelona inte vill bli störda under sin uppladdning inför supercupmötet mot antagonisterna Real Madrid.

Intresserade klubbar: Barcelona.

Samir Nasri, mittfältare, Arsenal

Arsenalfansens kelgris nummer två är näste man att lämna "Gunners". Det är den storsatsande klubben Manchester City som ska ha lagt beslag på fransmannen, som enligt engelsk press kostar 265 miljoner kronor att lösa. Senast i ryktesraden är att en bytesaffär kan var på gång mellan de båda klubbarna. Enligt engelska medier har Arsenal slagit fast att man är villig att släppa Nasri - i utbyte mot den hemlängtande argentinaren Carlos Tevez.

Intresserade klubbar: Manchester City.

Diego Forlán, anfallare, Atletico Madrid

Inter är på jakt efter en ersättare till Samuel Eto'o som, om allt går enligt planerna, flyr till ryska Anzji Machatjkala för att tjäna lite mer deg. Och nu står det klart att den uruguayanske Atletico Madrid-spelaren Diego Forlán är namnet som kan ta över kameruanens roll i Inter. Anfallaren har fått sparsamt med speltid i sitt Atletico under den gångna säsongen och lyfter dessutom en skyhög lön som fått klubbledningen att tveka på hans framtida existens i klubben.

Intresserade klubbar: Inter, Tottenham

Nilmar, anfallare, Villareal

Det har varit på gång under en lång tid, men nu verkar det som att brassen har bestämt sig. Det blir med allra största sannolikhet spel i italienska Roma för 27-åringen. "Jag skulle bli väldigt glad över att komma till den italienska huvudstaden och spela fotboll", säger han enligt goal.com. Prislappen för anfallarens underskrift uppges ligga på drygt 148 miljoner kronor.

Intresserade klubbar: Roma.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

1 timme sedan
Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

1 timme sedan
Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

2 timmar sedan
När Hamas attackerade en musikfestival den 7 oktober förlorade Ben Binyamin sitt högra ben. Nu ska han vara med i EM för amputerade fotbollsspelare. Jag trodde aldrig att jag skulle spela fotboll igen, säger han.

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

3 timmar sedan
Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

3 timmar sedan
Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.