- Foto: Scanpix

Sköt ihjäl sin far - efter bråk om El Cláscio

17-åringen sköt ihjäl sin pappa efter att de bråkat om vilket lag som är bäst - Real Madrid eller Barcelona.


LUANDA. Ett familjegräl i den angolanska huvudstaden Luanda spårade ur efter att den 17-årige sonen och pappa diskuterat ett hett ämne - vilket lag, Real Madrid eller Barcelona, som är bäst inför lördagens El Clásico.

Pappan sköts med två skott

Argumentationen blev hetare och hetare och enligt polisen Carlos André ska sonen till slut ha dragit pistol och skjutit sin 48-årige far med två skott, rapporterar angolansk press

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

1 timme sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

1 timme sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

2 timmar sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

2 timmar sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

2 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.