Kryss för Aranäs hemma mot Alingsås

Hemmalaget Aranäs och Alingsås spelade oavgjort i Handbollsligan, 20-20 (11-9) på onsdagen.

Aranäs ledde med 11-9 efter första halvlek. I andra halvlek jobbade sig Alingsås in i matchen. Till slut blev det alltså en poäng var till lagen.

Målgörare för Aranäs var Petter Donaldson 5, Robert Ladan 3, Viktor Rhodin 3, Joseph Helgesson 2, Oscar Lindqvist 2, Rasmus Nyman 2, Johan Ericsson, Morten Pedersen och Agust Svensson. Målen för Alingsås gjordes av Rasmus Thorbjörnsson 5, Johan Nilsson 4, Benjamin Helander 3, Max Granlund 2, Alexander Regen 2, Jesper Filén, Oscar Gentzel, Albin Hägglund Junler och Gustav Jönne.

Det här var Aranäs andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Aranäs ligger kvar på 14:e och sista plats i tabellen, och Alingsås på åttonde plats.

På fredag 29 december 19.00 spelar Aranäs borta mot HF Karlskrona, och Alingsås hemma mot Ystads IF.