Svenske veteranbacken Henrik Tallinder var tillbaka i spel hos Devils. - Foto: Getty Images
2 av 12
Och här brottas Drew Doughty ner av Dainius Zubrus. - Foto: Getty Images
Bortalaget New Jersey tog ledningen i den tredje perioden genom Patrik Elias.
3 av 12
Bortalaget New Jersey tog ledningen i den tredje perioden genom Patrik Elias. - Foto: Getty Images
Staples Center hade laddat för Stanley Cup-fest, men firandet får vänta.
4 av 12
Staples Center hade laddat för Stanley Cup-fest, men firandet får vänta. - Foto: Getty Images
5 av 12
Devils gick hårt åt Kingsstjärnorna. Här bjuds lagkaptenen Dustin Brown på en flygtur av Bryce Salvador. - Foto: Jae C. Hong / AP / SCANPIX
6 av 12
Adam Henrique gjorde det matchavgörande 2-1-målet när New Jersey vann match fyra mot Los Angeles med 3-1. Men LA leder med samma siffror i matchserien. - Foto: Julie Jacobson / AP / SCANPIX
I mål glänste en annan veteran, Martin Brodeur.
7 av 12
I mål glänste en annan veteran, Martin Brodeur. - Foto: Mark Terrill / AP / SCANPIX
Han gick segrande ur målvaktsmatchen mot Kings Jonathan Quick (bilden).
8 av 12
Han gick segrande ur målvaktsmatchen mot Kings Jonathan Quick (bilden). - Foto: Mark J. Terrill / AP / SCANPIX
Mot slutet tog Los Angeles ut Quick, men förgäves.
9 av 12
Mot slutet tog Los Angeles ut Quick, men förgäves. - Foto: Jae C. Hong / AP / SCANPIX
10 av 12
Kvitteringen inför den galna hemmapubliken kom dock redan en minut senare - av backen Drew Doughty. - Foto: Mark J. Terrill / AP / SCANPIX
Ryske stjärnan Ilja Kovaltjuk avgjorde med sitt 3-1-mål i öppen kasse.
11 av 12
Ryske stjärnan Ilja Kovaltjuk avgjorde med sitt 3-1-mål i öppen kasse. - Foto: Jae C. Hong / AP / SCANPIX
12 av 12
Devilsspelarna fick äntligen jubla - men frågan är om inte Kings guldfirande bara sköts upp? - Foto: Jae C. Hong / AP / SCANPIX

BILDEXTRA: Här stoppas Kings guldfirande

Staples Center hade dukat för Stanley Cup-fest när Los Angeles Kings kunde ta sin första titel någonsin. Men en Devilsdoldis såg till att det blir en femte match i finalserien.