Här laddar Bajen Fans upp – med skönsång

För femte året i rad arrangerar Bajen Fans Hockey Bajenkvällen. Traditionsenligt har de gjort en uppladdningsvideo – och den här gången slår den det mesta.


STOCKHOLM. Bajen Fans Hockey startades av ett gäng supportrar när Hammarby IF:s hockeysektion gick i konkurs för några år sedan. Nu ligger laget i division två – men de har ambitioner att klättra i seriesystemet. 

Varje år anordnar laget en Bajenkväll på en match där flera tusen supportrar vallfärdar för att stötta sitt lag. För att locka dit fansen behövs naturligtvis lite PR. Vad kan då vara bättre än att ge supportrarna vad de vill ha – nämligen lite skönsång. Det är inte varje lag som stämmer upp och sjunger The Pointer Sisters klassiker "I'm so excited" inför en kamera.

Reaktionerna är något blandade kring den nya filmen bland fansen. Många tycker att det är skönt att de kan bjuda på sig själva. 

Signaturen TheBluBreeze skriver bland annat: "Fyfan vilken självdistans att som hockeykille kunna bjuda på lite sång! All kärlek till ALLA involverade Bajen Fans Hockey" som kommentar på Youtube. Signaturen Phenster skriver i stället: "Åh herregud, ge mig pinsamkudden!"

För att jämföra använde de sig av den här filmen som marknadsföring förra året.


Vad tycker du om filmerna?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!