1 av 3
2 av 3
Han fick chansen i förstakedjan på en träning. Roligare blev det inte för Rickard Wallin. Nu väntar troligen mer tid på pressläktaren.
3 av 3
Han fick chansen i förstakedjan på en träning. Roligare blev det inte för Rickard Wallin. Nu väntar troligen mer tid på pressläktaren. - Foto: Scanpix

Wallin sparkas från förstakedjan till läktaren

"Svårt att vara positiv när man inte gör mål".


Han fick chansen i förstakedjan på en träning. Roligare blev det inte för Rickard Wallin. Nu väntar troligen mer tid på pressläktaren.

Den tidigare Färjestadskaptenen placerades i en formation med stjärnan Phil KesselToronto Maple Leafs träning på måndagen. Hans befordran kom efter lördagens 1-4-förlust mot Pittsburgh Penguins. Där hade svensken ett par gyllene målchanser, bland annat ett gapande öppet mål som han lyckades missa. 34 matcher in på sin comebacksäsong i NHL är 29-åringen fortfarande mållös.

- Det är en sådan säsong det har varit för mig så här långt. Jag vet att jag kan göra mål i NHL, men det är ganska svårt att vara positiv när man inte gör några mål. Det är något jag inte har varit van vid i min karriär. Så det är en kamp att ta sig igenom det, säger Rickard Wallin till National Post.

Något spel i förstakedjan lär det inte bli för Wallin när Toronto tar sig an Carolina Hurricanes i natt. Efter måndagens träning kallade Torontos general manager Brian Burke upp den förre collegestjärnan Tyler Bozak från AHL. Han kommer troligtvis att ta Wallins plats i laget.

Hockeysverige.se

/
nhl
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!