En riktigt bra fajt mellan de båda herrarna.
En riktigt bra fajt mellan de båda herrarna. - Foto: AP / TT Bild

Murrays blodiga fajt – tvingades sy 16 stygn

Douglas Murray gick i natt den tuffaste fajten han någonsin har varit med i enligt honom själv. Han fick sy hela 16 stygn efter ett slagsmål med Buffalo-busen John Scott.


Buffalos John Scott är ingen snäll herre, i alla fall inte på hockeyrinken. För en månad sedan knockade han Loui Eriksson med en ful axel i huvudet. Den här gången var det istället Douglas Murray som skulle få sig en rejäl omgång med den 115 kilo tunge och 201 centimeter långe besten.

– Det blev lite tjafs vid vår kasse och då blev det ett slagsmål på det. Han är ju den han är, säger Murray till Sportbladet.

"Han är stark och duktig på det han gör"

– Jag var precis i slutet av ett byte och var rätt trött när fajten började. Och det är första gången jag slåss med någon som är bra mycket större än mig själv. Han är stark och duktig på det han gör. Men det var bara att köra. Jag tycker att det gick helt okej, men sedan fick han in en smäll i sidan av pannan.

Murray är inte någon som backar undan i första taget utan är känd för att vara en spelare som sätter in hårda tacklingar och han har varit inblandad i ett antal fajter genom åren. Den här gången gick han dock förlorade ur duellen och fick sy efter fajten.

"Det var nog 16 sammanlagt"

– Smällen tog vid vänstra delen av pannan, mot tinningen. Jag var tvungen att sy djupa stygn. Det var nog 16 sammanlagt. Det har svullnat upp lite, så nu trycker det på lite där jag har stygnen. Men det är ingen fara. Vi vann matchen, det är det viktigaste. Jag har ju ingen hjärnskakning så jag kan förhoppningsvis spela nästa match.

Montreal vann matchen mot Buffalo med 3–1.

Se hela den blodiga fajten här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

2 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?