Revansch när Örebro Hockey besegrade Frölunda

När Örebro Hockey och Frölunda senast gjorde upp var Frölunda klart bättre och vann med hela 5-0. På tisdagen tog Örebro Hockey revansch genom att vinna med 2-1 (0-1, 0-0, 2-0) på hemmaplan i SHL.

William Wikman stod för Örebro Hockeys avgörande mål 13.38 in i tredje perioden.

Frölunda tog ledningen efter 4.38, genom David Edstrom.

Andra perioden blev mållös. 10.01 in i tredje perioden nätade Örebro Hockeys Robert Leino på pass av Samuel Johannesson och Jonathan Lekkerimäki och kvitterade för Örebro Hockey.

Efter 13.38 nätade William Wikman framspelad av Emil Larsson och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Örebro Hockeys sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Frölundas sjunde uddamålsförlust.

Det här betyder att Örebro Hockey nu ligger på nionde plats i tabellen, och Frölunda är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Örebro Hockey är Skellefteå. Frölunda tar sig an Oskarshamn hemma. Båda matcherna spelas torsdag 25 januari 19.00.