Stefan Liv stod för ett par svettiga räddningar, men kunde inte hålla emot Djurgården. - Foto: BILDBYRÅN

Liv: "Vi var dåliga"

HV71 föll i den första finalmatchen mot Djurgården. Efteråt var det inte mycket som målvakten Stefan Liv var nöjd med.- När man förlorar finns det inte mycket som är "bäst", säger han till Nyheter24.

STOCKHOLM. Stefan Liv fick inte hålla nollan i den första finalmatchen mot Djurgården. Istället släppte HV71-målvakten in fyra mål och fick till slut lämna isen som förlorare.

- Det är bara att gå vidare. Den som tänker på den här matchen kommer inte att vinna nästa, säger han besviket.

Det var först efter två halvdana perioder som gästerna kom igång på riktigt. Intesiteten var det inget fel på och det smällde till ordentligt ute på isen när bortalaget i de sista 20 minuterna tryckte på för kvitteringen.

- Jag tycker inte att vi är riktigt med i de två första perioderna. Vi är för dåliga. Vi var kanske tagna av stundens allvar, fortsätter Liv.

Slutresultatet skrevs till 4-3. Men trots att HV endast förlorade med ett enda mål är det inte mycket av deras spel som Liv kan hylla.

- Jag vet inte. När man förlorar finns det väl inte särskilt mycket som är "bäst", säger han till Nyheter24.

På lördag drabbas lagen samman igen i den andra finalmatchen. Den här gången kommer mötet att utspelas på Kinnarps Arena och då kanske Liv får revanschera sig.