- Foto: superiorchannel.com

Start för Superior Channel

Superior Challenge lanserar egen webb-TV.


Som om det inte räckte med galan Superior Challenge och klädmärket Superior Wear har man nu startat Superior Channel.

Där kommer man kunna se alla matcher från tidigare galor med bland annat Roger Pettersson och David Bielkheden som kommentatorer. Dessutom kommer man publicera annat material i form av intervjuer och serier.

- Tanken är att Superior Channel ska vara organisationens röst ut mot omvärlden, samtidigt som omvärlden kan få en inblick i vår organisation. Sedan starten i början på 2006 har vi i Superior kämpat för att vara positiva representanter av sporten och på så sätt öka dess popularitet, som i sin tur kommer att gynna våra atleter. Detta är väl ännu ett steg i den riktningen, säger grundaren Babak Morteza Aghavali till Nyheter24.

Babak var den som startade Superior Challenge år 2006 och har sen dess drivit organisationen tillsammans med sitt klädmärke Superior Wear.

Till att börja med kan man se på matcherna från organisationens första gala "The Uprising" som hölls den 4 maj 2008. Snart kan man även se  galan "Resurrection" och efter hand kommer de att komplettera med ytterligare material, bland annat en intressant serie intervjuer.

- Musse Hasselvall har dragit igång ett projekt som vi kallar "Kom ut ur MMA-garderoben". Det är ett väldigt intressant projekt där vi uppmanar MMA-fans att våga stå för att de tycker om MMA. Musse har gjort en del charmiga intervjuer där vi får ta del av en del människors bekännelser, säger Babak avslutningsvis.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

3 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

idag 16:48
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.