Här hände det en hel del under OS i Peking – vad kommer att hända i London-OS?
1 av 5
Här hände det en hel del under OS i Peking – vad kommer att hända i London-OS? - Foto: Getty Images
Hon festade bland annat med Vince Vaughn under OS i Peking 2008.
2 av 5
Hon festade bland annat med Vince Vaughn under OS i Peking 2008. - Foto: Jim McIsaac/Getty Images
"Jag har sett människor haft sex ute i det fria. Folk gör snuskiga saker, antingen på gräset eller mellan husen."
3 av 5
"Jag har sett människor haft sex ute i det fria. Folk gör snuskiga saker, antingen på gräset eller mellan husen." - Foto: Friedemann Vogel/Getty Images
USA:s guldmålvakt från OS 2008 Hope Solo avslöjar att det händer en hel del bakom kulisserna i OS-byarna.
4 av 5
USA:s guldmålvakt från OS 2008 Hope Solo avslöjar att det händer en hel del bakom kulisserna i OS-byarna. - Foto: Michael Loccisano/Getty Images
OS-simmaren Ryan Lochte berättar att mellan 70 och 75 procent av olympierna träffas för att ha sex under OS.
5 av 5
OS-simmaren Ryan Lochte berättar att mellan 70 och 75 procent av olympierna träffas för att ha sex under OS. - Foto: Mark Humphrey/Getty Images

Solo om OS-byn: "Har sett folk ha sex ute i det fria"

Det är inte bara medaljer och ära som gäller under OS för atleterna: "Folk gör snuskiga saker antingen på gräset eller mellan husen", säger USA:s fotbollsmålvakt Hope Solo om OS-byn.


SOK:s ordförande om OS i Peking

Stefan Lindeberg, ordförande i Sveriges olympiska kommité skrev så här om OS i Peking 2008 på SOK:s officiella hemsida:

"OS-byn är den bästa någonsin och den har varit färdig i god tid. Det betyder att all teknik fungerat från start och att det funnits gräs, blommor och träd på gårdarna. Det har gjort att många gärna sökt sig ut framåt kvällarna. Byn har fungerat som en by."

Frågan är om Lindeberg har förstått vad som egentligen händer i OS-byn?

LONDON. Många OS-deltagare nämner OS-byarna som en av de allra häftigaste upplevelserna under de olympiska spelen.

Men nu berättar USA:s uppmärksammade fotbollsmålvakt Hope Solo vad som egentligen händer bakom staketen i OS-byarna.

– Det är en hel del sex under OS, säger 30-åringen som tog guld med sitt USA under OS i Peking 2008 enligt US Magazine och fortsätter:

"Folk gör snuskiga saker"

– Under en "once-in-a-lifetime"-upplevelse, vill man bygga minnen, vare sig det är sexuella sådana eller festande på området. Jag har sett människor haft sex ute i det fria. Folk gör snuskiga saker, antingen på gräset eller mellan husen.

Solo själv, som den 15:e juni fastnade i ett dopingtest men kom undan med en varning, hintar om att även hon har fått sin beskärda del av kakan.

– Jag kan ha smugit med en kändis till mitt rum utan att någon visste och smugit honom ut från området igen. Men det är min lilla OS-hemlighet.

"Ibland måste man göra vad man måste göra"

Även OS-simmaren Ryan Lochte berättar att det händer en hel del bakom offentlighetens ögon i OS-byn.

– Mellan 70 och 75 procent av olympierna träffas i smyg bakom kulisserna. Men vad tusan, ibland måste man göra vad man måste göra, säger han enligt US Magazine.

Det är inte bara hemligt sex som försiggår bortom paparazzifotografernas vetskap i OS-byn – det festas en hel del också.

"Vince Vaughn festade med oss"

– Jag borde troligen inte berätta det här, men vi träffar ett gäng kändisar också. Vince Vaughn festade med oss. Likaså komikern Steve Byrne. Vid ett visst klockslag bestämde vi att fortsätta festen i OS-byn. Vi pratade med säkerhetsvakterna, visade våra guldmedaljer, fick deras uppmärksamhet och smög iväg med en grupp människor utan ackrediteringar, berättar Solo som med andra ord kan komma att ställa till med kaos även i årets OS i London.

"Det är där det händer" har väl aldrig varit ett bättre uttryck?

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.

Allsvenskan: Fem unga talanger att hålla koll på

idag 06:30
Vilka slår igenom och får rubrikerna? Vilka nyförvärv blir lyckade? Flopparna? Vilka unga spelare tar den 100:e allsvenska säsongen med storm?

Boston missade chans att säkra slutspel

idag 03:52
Boston behövde "bara" ta en poäng i matchen mot Tampa Bay för att som andra lag för säsongen säkra en plats i Stanley Cup-slutspelet.