Stockholm

Molly Hammar konfronteras om behandlingen av Daniela Rathana i "Så mycket bättre"

Så mycket bättre
Så mycket bättre-tjejerna. Foto: Karl Melander / TT

Det var förra veckan som Daniela Rathana gick ut och berättade att hon mådde dåligt under inspelningen av "Så mycket bättre". Nu berättar Molly Hammar att vännerna pratat ut.


Stjärnskottet Daniela Rathana, 26, är en av artisterna i Så mycket bättre 2022. Trots att Daniela gjort succé med sina tolkningar i programmet så har hon efteråt berättat att hon inte trivdes särskilt bra under inspelningen. 

– Jag sov ingenting, åt ingenting och hängde med folk som jag inte känner och inte skulle hängt med i vanliga fall. Anne-Lie Rydé och Nordman, typ. Jag blev den personen som man blir när man pratar med äldre människor: artig och ställer frågor, sa Daniela till Café

Daniela Ranthana. Bildkälla: Karl Melander / TT

I en intervju med Aftonbladet sa hon också att hela sättet middagarna var uppbyggda på inte passade henne. 

– Man sitter på en middag med främlingar och ska plinga i glaset och ställa sig upp och ta ton, det är det mest vidriga beteendet man kan hålla på med. Och ingen vill det. Jag ville inte det, de som sitter runt bordet vill inte det, ingen vill, sa hon då.

Molly Hammar konfronteras om Daniela Rathana

Daniela hade även pratat i en podd om att hon hade svårt att komma in i gruppen. Någonting som vännen Molly Hammar blev frågad om i  Gry Forssell med vänner.

Molly Hammar gästade Gry. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

– Jag tycker att vi kom så sjukt bra överens, sa Molly om årets säsong. 

– Ja men jag hörde att Daniela talade ut om att hon känt sig utanför och att hon hade svårt att komma in i gruppen. Vad kände du när du hörde det?

– Jag och Daniela är ju kompisar. Jag kan inte stå för någon annans upplevelser. 

– Men jag tänker att man blir lite ledsen på sig själv när man är en del av bordet. 

– Nemen vi har pratat om det. Så mellan oss är allting bra. Min upplevelse var fantastiskt men det är klart att det kan vara olika upplevelser för var och en, avslutade hon. 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.