Aftonbladet

igår 05:52
Florida satte stopp för Vegas framfart mot Stanley Cup-bucklan när de hemmavann med 3–2 efter förlängning i det tredje finalmötet. Florida har därmed reducerat Vegas försprång till 1–2 i matcher. Nu känns det som att det kommer vända, säger Floridabacken Gustav Forsling till Aftonbladet.
2 dagar sedan 08:04
Lionel Messi ratade både oljepengar i Saudiarabien och legendarstatus i Barcelona för att bli en del av David Beckhams Inter Miami. Nu får klubben ett rejält uppsving, både på sociala medier och i biljettkassan.
3 dagar sedan 21:58
Travhästen Rulle Roc föll ihop och dog mitt under ett lopp på V86, skriver Aftonbladet.
6 Jun, 19:08
Högsta Domstolen (HD) har godkänt den första utlämningen av en PKK-anhängare från Sverige till Turkiet. Beskedet kommer före nästa veckas Natomöte med Turkiet.
6 Jun, 19:02
Konstnären Ardy Strüwer har avlidit efter en kort tids sjukdom, rapporterar Expressen. Han blev 84 år gammal.
6 Jun, 16:54
Efter 28 år är Hammarbys titeltorka över. Inför rekordpublik sköt Madelen Janogy svenska cupen-bucklan till "Bajen" genom att sätta två mål i 3–0-segern mot Häcken. Jag är så jävla lycklig, säger Madelen Janogy.
6 Jun, 08:00
Annika Norlin har sedan ett par år turnerat med symfoniorkestrar. Nu släpper hon en ep med två nya och tre gamla Säkert-låtar i pampig inramning. Först tyckte jag att det kändes helt skruvat att sjunga i det sammanhanget, säger hon.
6 Jun, 05:36
Vegas krossade Florida med 7–2 i den andra Stanley Cup-finalen och är nu bara två segrar från mästartiteln. Men svenske stjärnan William Karlsson tar inget för givet. Vi har mycket jobb kvar att göra, säger han till Aftonbladet.
5 Jun, 22:58
På fredag tar den 18-årige rekordmannen Hugo Larsson studenten. Redan nu har Malmö FF-talangen sprungit ut från allsvenskan. Det är klart att det är speciellt, säger Larsson efter sin sista hemmamatch i MFF.
5 Jun, 21:10
Rekordmannen Hugo Larsson sade adjö till Malmö FF-publiken på bästa sätt. Mittfältaren inledde målskyttet när MFF körde över Degerfors.
5 Jun, 16:46
Hur har det varit att följa Zlatan Ibrahimovic? Vad gör honom unik? Och: vad händer för honom nu? Här ger fyra journalister sin bild av fotbollsstjärnan. Gör du dig till ett litet lamm så käkar han upp dig, säger SVT:s Jennifer Wegerup.
5 Jun, 13:08
Ett privatplan på Bromma flygplats i Stockholm har fått punktering på landningsbanan. Det gör att plan som skulle ha landat på flygplatsen får omdirigeras till Arlanda, skriver Aftonbladet.
5 Jun, 11:10
En Gaisledare lade tre röda rosor i domarrummet efter en match i superettan. Ett hot menade domarna.
5 Jun, 06:16
Iron Maiden, Mötley Crüe och Deep Purple – de största namnen på Sweden Rock har verkat i decennier. Men de mest spännande banden spelar på de mindre scenerna, säger rockjournalisten Sofia Bergström.
4 Jun, 08:54
Polis i Köpenhamn har under söndagsmorgonen avlossat flera skott mot två svenskregistrerade bilar under en biljakt i Köpenhamn, skriver DR.
2 Jun, 21:40
Andreas Almgren var på väg mot något riktigt stort på 5 000 meter i Diamond League. Då föll den svenske stjärnan. Det suger så hårt, säger Almgren till SVT.
2 Jun, 16:52
Säsongen är över för Anders Christiansen. Nu uttalar sig Malmö FF-kaptenen för första gången efter att han fått en pacemaker inopererad. "Tack för det enorma stöd och kärlek som jag har fått de senaste dagarna", skriver han på Instagram.
2 Jun, 07:44
Få allsvenska klubbar stänger själva av supportrar för ordningsstörningar. Totalt bara 38 stycken enligt Aftonbladets sammanställning.
31 Maj, 21:52
Nu är det klart vem som är årets vinnare i "Sveriges mästerkock VIP".
31 Maj, 11:54
Mikael Ymer straffas efter sitt utbrott där han slog sin racket med full kraft mot ena sidan av domarstolen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.