Söndag 2 Okt
Stockholm

Casper Janebrink har köpt nytt hus – så mycket kostade det

Casper Janebrink har köpt nytt hus i Lerum
Casper Janebrink har köpt nytt hus i Lerum utanför Göteborg. Foto: Stella Pictures, Google. Bilden är ett montage.

Efter skilsmässan från Helena så köper nu Casper Janebrink från Arvingarna ett nytt hus. Kanske ska han bo där med nya flickvännen Therese Andersson?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Arvingarnas karismatiska och folkkära sångare Casper Janebrink, 52, är högaktuell i "Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan" som spelas in på – ja, ni gissade rätt – Lars "Lasseman" Larssons altan i Långedrag utanför Göteborg.

Det har varit busy busy för Casper den senaste tiden. På alla hjärtans dag den 14 februari 2022 meddelade Casper Janebrink att han och hustrun Helena skulle skiljas.

”Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner", skrev han på Instagram.

Casper och Helena hade då varit gifta i 23 år och har två barn tillsammans. Paret bodde först i Caspers barndomshem i Partille. Men sedan 2017 bodde de i Floda. Det huset sålde de i slutet av februari för 9,5 miljoner kronor, något som Hänt rapporterade om då.

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson ska få barn

Efter skilsmässan från Helena har Casper Janebrink gått vidare i livet. I maj 2022 – bara tre månader efter skilsmässan – så gick Casper ut och berättade att han har en ny flickvän i Therese Andersson, 33. 

Casper avslöjade även att Therese är gravid och bebisen är beräknad att födas i september 2022. 

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sa Casper till GT.

Nu har Casper Janebrink köpt hus i Lerum

Nu står det klart att Casper Janebrink har köpt ett nytt hus i Lerum utanför Göteborg. 

Huset är 153 kvadratmeter stort och byggdes 1972. Priset för huset blev 5 500 000 kronor och tomten är 883 kvadratmeter stor. Ägarbytet blev klart i juni 2022.

Casper Janebrinks nya hus i Lerum. Bildkälla: Google
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.