Casper Janebrink har köpt nytt hus i Lerum
Casper Janebrink har köpt nytt hus i Lerum utanför Göteborg. - Foto: Stella Pictures, Google. Bilden är ett montage.

Casper Janebrink har köpt nytt hus – så mycket kostade det

Efter skilsmässan från Helena så köper nu Casper Janebrink från Arvingarna ett nytt hus. Kanske ska han bo där med nya flickvännen Therese Andersson?


Arvingarnas karismatiska och folkkära sångare Casper Janebrink, 52, är högaktuell i "Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan" som spelas in på – ja, ni gissade rätt – Lars "Lasseman" Larssons altan i Långedrag utanför Göteborg.

Det har varit busy busy för Casper den senaste tiden. På alla hjärtans dag den 14 februari 2022 meddelade Casper Janebrink att han och hustrun Helena skulle skiljas.

”Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner", skrev han på Instagram.

Casper och Helena hade då varit gifta i 23 år och har två barn tillsammans. Paret bodde först i Caspers barndomshem i Partille. Men sedan 2017 bodde de i Floda. Det huset sålde de i slutet av februari för 9,5 miljoner kronor, något som Hänt rapporterade om då.

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson ska få barn

Efter skilsmässan från Helena har Casper Janebrink gått vidare i livet. I maj 2022 – bara tre månader efter skilsmässan – så gick Casper ut och berättade att han har en ny flickvän i Therese Andersson, 33. 

Casper avslöjade även att Therese är gravid och bebisen är beräknad att födas i september 2022. 

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sa Casper till GT.

Nu har Casper Janebrink köpt hus i Lerum

Nu står det klart att Casper Janebrink har köpt ett nytt hus i Lerum utanför Göteborg. 

Huset är 153 kvadratmeter stort och byggdes 1972. Priset för huset blev 5 500 000 kronor och tomten är 883 kvadratmeter stor. Ägarbytet blev klart i juni 2022.

Casper Janebrinks nya hus i Lerum. Bildkälla: Google
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hyra ut bostad? Här är hemförsäkrings-missen du vill undvika

22 Mar, 19:41

Här kan du köpa hus för mindre än 15 000 kronor per kvadratmeter

16 Mar, 13:45
Priset för att köpa hus skiljer sig mycket beroende på vart i landet du vill bo. Nyheter24 har pratat med Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet, som delat med sig av en lista på kvadratmeterpriset på villor.

Här är lägenheterna med billigast kvadratmeterpris

15 Mar, 21:46
Kvadratmeterpriset på lägenheter skiljer sig över 50 000 kronor beroende på vart i landet du bor. Nyheter24 har pratat med Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet, som delar med sig av en lista på län med det dyraste kvadratmeterpriset till det billigaste.

11,3 miljoner – priset när influencerna Paula Rosas och Hugo Rosas köper fastigheten

7 Mar, 03:56
Influencerna Paula Rosas, 32 och Hugo Rosas, 34 köper ny bostad i Långbro i Stockholm.

8 tips: Så sparar du 100 000-tals kronor på bostadsköpet

1 Mar, 08:22
Bostadspriserna kommer troligen stiga när räntorna så småningom sjunker. Men ännu finns det gott om tid att få till en bra bostadsaffär för hundratusentals kronor under utropspriset. Åtminstone om man följer svenska riks-snåljåpen Günther Mårders 8 tips för skambudet. – Jag har aldrig blivit osams, men...

Hade nio hundar och kaniner i lägenheten: "Lukten går inte att beskriva"

28 Feb, 16:42
När Kronofogden kom för att vräka en kvinna i Sandvikens kommun uppdagades det att nio hundar och kaniner bott med henne. Bostaden förstördes och hyresvärden tvingades renovera då bland annat urin trängt igenom trossbotten.