Alexander "The Mauler Gustafsson säljer sin bostad i Ljusdal.
Alexander "The Mauler Gustafsson säljer sin bostad i Ljusdal. - Foto: Pontus Lundahl/TT & Maja Suslin/TT

Alexander "The Mauler" Gustafsson säljer huset – så mycket pengar fick han för bostaden

Den svenska MMA-fightern Alexander Gustafsson, 36, även känd under namnet "The Mauler", säljer nu sin bostad i Hamra i Ljusdal tre år efter att han köpte fastigheten.


Den svenska MMA-fightern Alexander "The Mauler" Gustafsson är Sveriges mest kända utövare av sporten Mixed Martial Arts. I de 24 proffsmatcher han gått i oktagonen har han segrat i 18 av dem, varav elva vinster varit på knock out. 

Efter att ha lagt proffskarriären på is införskaffade han en fastighet i Ljusdal 2020. Nu väntar nästa steg i livet när fastigheten sålts.

Alexander "The Mauler" Gustafsson om fängelsetiden: "Var hårt"

Alexander "The Mauler" Gustafssons säljer huset

Huset är byggt 1952 och är på 115 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i oktober 2023. Priset blev 380 000 kronor och tomten är 1 865 kvadratmeter stor.

Fastigheten har nu sålts två gånger på tre år. Sist huset såldes var augusti 2020. Då var priset 360 000 kronor, vilket innebär att värdet ökat med sex procent.

Senaste nytt

8 tips: Så sparar du 100 000-tals kronor på bostadsköpet

1 Mar, 08:22

Hade nio hundar och kaniner i lägenheten: "Lukten går inte att beskriva"

28 Feb, 16:42
När Kronofogden kom för att vräka en kvinna i Sandvikens kommun uppdagades det att nio hundar och kaniner bott med henne. Bostaden förstördes och hyresvärden tvingades renovera då bland annat urin trängt igenom trossbotten.

Sambo? Då har du rätt att ta över hyreskontraktet från din partner

18 Feb, 15:07
Har du gått och funderat på om och hur du skulle kunna överta kontraktet på din hyresbostad? Hyresgästföreningens förbundsjurist, Johan Mirtorp, reder ut vad du behöver känna till.

Kvinna hittades av rökdykare – krävdes på 640 000 efter brand

15 Feb, 11:09
En kvinna bosatt i Stockholm hittades avsvimmad av rökdykare efter att hennes bostad fattat eld. Hyresvärden krävde kvinnan på närmare 640 000 kronor då de ansåg att hon rökt i sängen. Efter flera tvära vändningar har domen fallit i tingsrätten.

Missarna du ska undvika när du köper bostad 2024 enligt experten

10 Feb, 11:05
Går du i tankarna om att köpa ny bostad? Det finns flera saker du bör tänka på då enligt Fastighetsbyråns kommunikationschef Johan Vesterberg. – Sälj och köp i samma marknad, säger han.

Så slipper du hyreshöjningen – experten: "Viktigt"

9 Feb, 14:54
Är du en av alla dem som riskerar att åka på en hyreshöjning? Det finns situationer som kan resultera i att du kan komma undan höjningen. – Hyran måste vara förhandlad av två parter som kommit överens, säger Hyresgästföreningen.