Carina Berg

Den 1 november 1977 föddes programledaren Carina Berg. Carina Berg är bland annat känd för program som Berg flyttar in, Bergs bärbara talkshow  och Berg & Meltzer.  


Carina Berg har även jobbat med radio, bland annat som programledare för Morgonpasset i Sveriges Radio P3.


Ledde Carina Berg Melodifestivalen 2024?


När Melodifestivalen 2024 gick av stapeln var det Carina Berg som var programledare. 


Carina Berg och maken Erik Berg har två barn


Carina Berg är i dag gift med fotbollsspelaren Erik Berg. Tillsammans med maken har hon två barn: dottern Juno och sonen Otto


Carina Berg var gift med Kristian Luuk


Carina Berg var gift med Kristian Luuk mellan åren 2008-2016. Paret träffades när de delade på rollen som programledare för talkshowen God natt, Sverige som sändes under 2005. 


Under äktenskapet fick de sonen Holger

Allt om Carina Berg: Barn, hus, make och pengar

12 Jun, 08:32
"Barncancergalan – det svenska humorpriset" fyller tio år och Carina Berg leder galan för nionde året i rad.
22 Apr, 14:34
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".
28 Mar, 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.
24 Mar, 12:21
Podd-duon Carolina Gynning och Carina berg har minst sagt inga problem att fylla plånboken. Men hur mycket tjänar de egentligen?
10 Mar, 06:00
För 16 år sedan gick han in i väggen av sin medverkan i Melodifestivalen. Den här gången har Björn Gustafsson jobbat nästan lika mycket – eller mer. Jag har verkligen varit trött på söndagarna. Man jobbar i princip alla dagar i veckan, säger han.
9 Mar, 15:20
Jo, det blir ett avslut för Carina Berg och Björn Gustafsson i finalen i Melodifestivalen. Det blir ett slags "closure", säger Carina Berg.
26 Feb, 14:11
KRÖNIKA. Melodifestivalen 2024 kännetecknas av stela skämt av Björn Gustafsson som försöker imponera på Carina Berg. Var är spexet?
25 Feb, 07:22
Björn Gustafssons bror Oscar gjorde Melodifestivalsdebut – utan att det nämndes i SVT:s sändning. Många gissade att vi är bröder. Men vi tyckte att det var något för de riktiga fansen att klura ut, säger Björn Gustafsson.
24 Feb, 20:10
Röstproblemen stoppade inte Dotter. Hon gick direkt till final i Melodifestivalen – tillsammans med veteranen och förhandsfavoriten Danny Saucedo, som fick flest röster. Jag fattar inte riktigt vad som har hänt, säger Dotter till TT.
21 Feb, 06:06
Björn Gustafsson och Kristian Luuk hade planerat en speciell sketch i Melodifestivalen 2024. Men i sista sekund så stoppades sketchen, berättar Björn Gustafsson i en ny intervju.
18 Feb, 09:16
Den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2024 är över. Men ett av programledare Carina Bergs skämt tog sig inte vidare från genrep till sändning.
16 Feb, 20:14
I Melodifestivalens tredje deltävling får Carina Berg sällskap av sina nära vänner Carolina Gynning och Christine Meltzer på scenen.
14 Feb, 11:42
Björn Gustafsson gör humorsketcher med Carina Berg i Melodifestivalen 2024. Nu har temat i sketcherna väckt starka reaktioner, och debattören Paula Dahlberg riktar nu hård kritik mot SVT.
7 Feb, 11:26
Programledare Kristian Luuk kommer att göra ett gästspel på Melodifestivalen på lördag och därmed stå på scen tillsammans med sin exfru Carina Berg som leder årets gala, skriver Aftonbladet.
6 Feb, 15:43
Jonas Gardell är känd för mycket – men kanske inte för att vara någon solstråle. – Jag är inte rädd för konflikter, har Jonas berättat i en intervju med Aftonbladet. Därför var hans ord om Carina Berg kanske något förvånande...
5 Feb, 11:37
Gunilla Persson tävlar i Melodifestivalen 2024. Nu säger hon vad hon tycker om Carina Bergs insats som programledare. Läs om det här.
3 Feb, 21:06
Björn Gustafsson är tillbaka i Melodifestivalen. Komikern och skådespelaren dök upp under en mellanakt i den första deltävlingen i Malmö.
3 Feb, 20:58
Lisa Ajax och Smash Into Pieces går raka vägen till final i Melodifestivalen. Det här är det enda vi firar på hela året, sedan blir det bara jobb, säger Smash Into Pieces frontman Chris Adam.
3 Feb, 20:48
Förhandsfavoriterna höll för trycket – Smash Into Pieces går raka vägen till final i Melodifestivalen. Det gör även Lisa Ajax med låten "Awful liar".
3 Feb, 20:08
Lisa Ajax och Smash Into Pieces går raka vägen till final i Melodifestivalen. Det här är det enda vi firar på hela året, sedan blir det bara jobb, säger Smash Into Pieces frontman Chris Adam.
1 2 3 4 ... 7