Carina Berg

Den 1 november 1977 föddes Carina Berg


Carina Berg är bland annat känd för program som Berg flyttar in, Bergs bärbara talkshow  och Berg & Meltzer. 


Carina Berg var gift med Kristian Luuk mellan åren 2008-2016. Paret träffades när de delade på rollen som programledare för talkshowen God natt, Sverige  som sändes under 2005. 


Carina Berg har även jobbat med radio, bland annat som programledare för Morgonpasset i Sveriges Radio P3.

9 Sep, 12:13
Carina Berg är en svensk programledare och tv-profil. Här kan du läsa allt om Carina Berg: pojkvän, barn, pengar och hus.
21 Aug, 16:05
Carina Berg är återigen aktuell som programledare på Barncancergalan. Nu har Nyheter24 tagit reda på hur mycket hon tjänar.
21 Aug, 08:02
”Barncancergalan – det svenska humorpriset” flyttar från Kanal 5 till TV3. Återigen kommer galan att ledas av Carina Berg.
18 Jul, 12:21
Carina Berg och Carolina Gynning är goda vänner, men det var nog en del följare som hoppade till av det som dök upp i kommentarsfältet.
28 Jun, 11:03
Carolina Gynning har köpt ett nytt hus. Huset ligger på en fyra hektar stor tomt vid vattnet och har flera tillhörande öar på Ekerö.
13 Jun, 16:30
Carina Berg är en naturlig skönhet – och på Instagram visar hon ofta upp den osminkade sanningen. Men tidigare i veckan så bröt hon av med en helt annorlunda bild.
12 Jun, 10:49
Carina Berg publicerade en bild från en restaurang på henne och maken Erik Berg. Och det dröjde inte lång tid förrän hyllningarna var ett faktum.
23 Maj, 05:02
Farah Abadi är tillbaka efter Melodifestivalen med ett helt nytt program i SVT. Programmet heter "På riktigt?!" har premiär hösten 2023.
15 Maj, 13:02
Carolina Gynning bjuder ännu en gång sina följare på en avklädd bild och jämför sig med den kända, internationella fotomodellen.
7 Maj, 09:46
Det skämtades friskt under senaste avsnittet av Carolina Gynning och Carina Bergs podcast och bjöd på en rolig historia om Johan Glans...
26 Apr, 13:51
Carina Berg och Christine Meltzer var minst sagt en omtyckt programledarduo. Men för ett par år sedan gick duon skilda vägar.
26 Apr, 11:14
Nu förlänger Carolina Gynning och Carina Berg sin turné med podden "Gynning och Berg – hittar sig själva". Läs mer här på Nyheter24.
23 Mar, 17:55
Carina Berg visar upp förändringen hon och maken Erik Berg genomfört i sovrummet. På sin Instagram delar hon nu med sig av valet av tema.
13 Mar, 14:03
Det är på Instagram som Carina Berg under veckan delade med sig av en privat bild på sovrummet.
28 Feb, 14:31
Carolina Gynning är god för flera miljoner – och hon ser till att unna sig allt från exklusiva underkläder till dyra klockor. I podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva" så berättar Gynning om ett annat dyrt köp hon gjort, och som hon idag tycks ångra.
21 Feb, 11:51
Carolina Gynning och Carina Berg har i flera år underhållit sina följare med ett poddavsnitt i veckan. I veckans avsnitt fick vi lite detaljer om Carolinas kropp...
16 Feb, 13:28
Det var under veckan som Carina Berg publicerade en selfie efter att hon kämpat sig igenom en löprunda. De hyllande kommentarerna haglade in, men det var även en som var något syrligare än de andra.
1 Feb, 21:10
Carina Bergs ekonomiska situation efter renoveringarna av huset har gjort henne pank, enligt henne själv.
24 Jan, 11:46
Jenny Strömstedt var genast framme och kommenterade efter att Carina Berg la ut en bild på något hon fick i present från sin make Erik Berg...
11 Jan, 15:52
Carolina Gynning är inte den som drar på sig en vanlig H&M-trosa. Hon är ett stort fan av ett av världens lyxigaste underklädesmärken. – Det är en sån grej som jag unnar mig, säger Gynning.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.