mySafety Försäkringar

mySafety försäkringar är idag ledande inom ID-skydd och vardagssäkerhet i Sverige, Norge, Finland, Polen, Ryssland och Ukraina.

mySafety hjälper dig vid akuta problem som kan uppstå i vardagen och det går att kontakta dem dygnet runt för hjälp. mySafety kan hjälpa dig om du behöver spärra, spåra och skydda bankkort, mobiltelefoner, husdjur, ID-handlingar, cyklar eller nycklar. De erbjuder också försäkringar som hjälper dig vid skimning, rån, brand, vattenskada och inbrott.

mySafetys ID-skyddsförsäkring är Sveriges mest köpta id-skydd och kostar 99 kronor i månaden. Med mySafetys ID-skyddsförsäkring får du hjälp dygnet runt, världen över och den hjälper dig att återställa din kreditstatus och bestrider alla krav och fakturor.

ID-skyddsförsäkringen täcker ekonomiska förluster upp till två hundratusen kronor och innehåller även juridisk assistans samt rättsskyddersättning på upp till två miljoner kronor.

mySafetys försäkring, DigitalSkydd hjälper dig som blivit utsatt för näthat eller blivit kapad på internet. Försäkringen gäller över hela världen och är tillgänglig dygnet runt. Priset för Digitalskydd är 49 kronor och har en bindningstid på 12 månader.

mySafety startade sin verksamhet 1999 och ägs sedan 2007 av Litorina. Huvudkontoret för verksamheten i Sverige ligger på Gärdet i Stockholm.
2 Maj 2017, 16:51
ID-stöld är det vanligaste bedrägeriet i Sverige och kan skapa enorma problem för dig som privatperson.
15 Dec 2016, 15:33
Här är några av de vanligaste bedrägerierna och hur du skyddar dig mot dem samtidigt som du lever life.
3 Nov 2016, 17:21
PA Prabert: "Att inte hata den som hatar är ibland väldigt svårt. Många gör det utan att tänka på det. Andra uttrycker sitt hat med gott minne eftersom man tycker att ändamålet helgar medlen".
21 Okt 2016, 11:12
Det vidriga näthatet fortsätter. Då sprider vi kärlek i stället. Var med du också – läs här vad du kan göra för att sprida nätkärlek.
27 Okt 2015, 11:58
Carl-Johan Thorsell: "Vi kan inte luta oss tillbaka och lita på att Facebook och Instagram löser problemet åt oss".
26 Okt 2015, 11:39
Det får vara nog nu – vi tänker inte acceptera att barn och gamla, kända och okända får näthat slängt i ansiktet så fort de går ut på Internet. Hjälp oss att vara en motpol och sprida nätkärlek den 4 november!
1 Nov 2014, 14:33
"Råkar du eller någon i din familj ut för någon form av hat eller kränkning via nätet så kontaktar du oss. Vår försäkring mot näthat kallad DigitalSkydd", skriver Carl Johan Thorsell.
1