Torsdag 22 Februari 2024

Olivia Palermo

Olivia Palermo är den amerikanska societetstjejen som ursprungligen är känd från The City, en serie som sändes på MTV. Numera är hon mest känd för sin oklanderliga stil och har en blogg som blandar hennes stiltips med mer redaktionellt innehåll, som rapporteringar från modevisningar, trender och resor.

Olivia är född 1986 den 28 februari i staden Greenwich, Connecticut. Sedan 2014 är hon gift med den tyska modellen Johannes Huebl. Hon umgås med eliten i modevärlden så som Vogue redaktören Sarah Harris och semestrar med designern Valentino Garavani.

I TV-serien jobbade hon först med PR på varumärket Diane von Furstenberg och sedan skrev för Elle.com. Efter The City har Palermo haft många järn i elden och varierande projekt, designat skor för Aquazzura, gjort ett samarbete med sminkmärket Ciaté, varit ambassadör för Banana Republic och Max&co;. Välgörenhet är något som har legat varmt om hjärtat för Olivia Palermo, hon har bland annat suttit i kommitten för Operation Smile i New York City, designat en sko för välgörenhet för Stuart Weitzman och varit ambassadör för ett projekt med skomärket Pikolinos för att skydda Massajerna i Kenya.
6 Dec 2013, 10:36
Dags för en liten shoppingrunda i helgen? Modettes Therese Hollgren guidar dig i modedjungeln.
4 Okt 2013, 17:04
Dags för en liten shoppingrunda i helgen? Modettes Therese Hollgren guidar dig i modedjungeln.
1 Sep 2013, 08:04
Nyheter24 dyker ner i bildarkivet och plockar fram fashionistan Olivia Palermos tre snyggaste outfits från sommaren.
8 Dec 2009, 17:40
Kajsa Adelia gör comeback på Nyheter24.
1