Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren, född 24:e december 1967, är en välkänd tv-profil, artist och musikalartist. Hon föddes i Gustavsberg men bor numera på Lidingö, Stockholm. 


Ett flertalet gånger har vi kunnat se Pernilla i melodifestivalen, bland annat med låten "Picadilly circus". Tillsammans med kollegan och vännen Sofia Wistam har hon podden "Wahlgren & Wistam", som vunnit pris för årets bästa podd 2015.


Pernilla har tre vuxna barn tillsammans med Emilio Ingrosso, som alla har framgångsrika karriärer: Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso. Hon har ytterligare en son, Theo Wahlgren, tillsammans med Joachim Lennholm.


Pernilla Wahlgrens liv i "Wahlgrens värld"


Wahlgrens värld är realityprogrammet som sänds på kanal 5, och har så gjort i elva säsonger. I programmet får man följa Pernilla och hennes familj i deras vardag.


Christian Bauer – han är Pernilla Wahlgrens pojkvän


Christian Bauer är säljaren och modellen som fångat Pernillas hjärta. Mer om honom kan du läsa här!
Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar om Pernilla Wahlgren!

2 dagar sedan 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.
3 dagar sedan 12:02
15 år har gått sedan Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm valde att separera. Uppbrottet tog hårt på Pernilla, och nu berättar hon vad det var som hände egentligen.
27 Nov, 15:32
Anna Kinberg Batra och David Batra bjöd in till länsmiddag, och inbjudna var förutom Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia även artisten Pernilla Wahlgren...
27 Nov, 11:08
Pernilla Wahlgren träffade Loreen och passsade då på att ställa henne en fråga som Pernilla länge varit nyfiken på. Men Loreen ville inte svara.
24 Nov, 11:43
Den senaste veckan har både Bianca och Pernilla anmälts flera gånger till Konsumentverket för att ha gjort smygreklam på Instagram. Nu rasar följarna och menar att detta måste få ett slut.
20 Nov, 12:52
För Pernilla Wahlgren är familjen A och O – vilket inte är så konstigt då hon kommer från en väldigt stor familj med tight sammanhållning. Men det är inte alla brorsor som Pernilla träffar lika ofta. Och det finns en anledning till det. 
16 Nov, 15:17
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har uppdaterat flitigt med bilder från sin drömsemester. Och en som inte var sen med att reagera, det var tv-profilen Jeanette "Tunnelbanenettan" Höglund...
11 Nov, 14:02
Pernilla Wahlgren går nu till motattack mot klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) efter att denna har kritiserat Bianca Ingrosso för hennes extravaganta livsstil.
9 Nov, 15:23
Pernilla Wahlgren berättar i podden Wahlgren & Wistam hur hon gör för att undvika sin fästman Christian Bauers kompisar...
8 Nov, 16:26
Pernilla Wahlgren är på Seychellerna med fästmannen Christian Bauer. Men vad kostar egentligen en natt på hotellet? Läs om det här.
7 Nov, 11:54
Vem gör godast pasta av bröderna Oliver och Benjamin Ingrosso? Det är en fråga som Pernilla Wahlgren nu får – och svarar på...
3 Nov, 12:19
Pernilla Wahlgren är en flitig Instagrammare och lägger varje vecka upp bilder från sin vardag så följarna får en inblick i hennes vardag
31 Okt, 13:24
Pernilla Wahlgren får nog av kommentarsfältet på Instagram och väljer att sätta ned foten.
31 Okt, 10:50
Bianca Ingrosso och Saga Frisk Sundberg både arbetar ihop och umgås flitigt på fritiden.
30 Okt, 14:39
Nyligen berättade Pernilla Wahlgren att hon är bukis med en väldigt känd skådespelerska.
30 Okt, 11:35
Det var i helgen som Christina Schollin gick ut på Instagram och skrev ett inlägg om sonen Niclas Wahlgren – som sedan raderades. Se vad Christina skrev här.
30 Okt, 10:59
Det var tidigare i veckan som det blev lite eldig stämning i Pernilla Wahlgrens kommentarsfält. Men Pernilla valde inte att lägga sig.
27 Okt, 15:29
Luciano "Lucianoz" Axelsson har gjort en cover på “Piccadilly Circus”. Men vad tycker egentligen Lucianoz om Pernilla Wahlgren…?
25 Okt, 14:58
Pernilla Wahlgren släpper en ny nattkräm med sitt hudvårdsmärke L’Acuila. Nu har kunderna reagerat på en detalj, som de menar inte är så trovärdig.
24 Okt, 14:59
Att befinna sig på en Finlandsfärja kan vara ett äventyr av dess like. Någon som kan skriva under på det är Pernilla Wahlgren.
1 2 3 4 ... 29