- Foto: getawayrock.se

Getaway Rock öppnade portarna

Getaway Rock Festival släppte in besökarna på campingområdet så att de hinner värma upp inför morgondagens debut för festivalen.


Getaway Rock Festival öppnade under dagen sina portar för campingbesökarna och redan tidigt under dagen hade ungefär tusen besökare kommit på plats på campingområdet. Imorgon inleder själva festivalen och förutsättningarna för en lyckad festival verkar vara goda.

- Vi har tagit in erfaret folk som tidigare jobbat med festivaler såsom Sonisphere och Hultsfred och även anlitat experter gällande säkerhet. Vi har även mycket duktiga människor som sedan utför det som bestäms och jag vill påstå att vi i och med detta kommer att hålla klass med andra redan etablerade festivaler även om vi är debutanter, säger festivalgeneral Tomas Jernberg om förberedelserna till Nyheter24.

Gällande de bokade artisterna berättar Jernberg att han blev mycket glad när de lyckades boka Slash men även att det gick smidigt att boka Deftones när Hultsfredsfestivalen gick under. Dock vill Jernberg även slå ett slag för ett svenskt band.

-Tim Messenger är ett band som blev distriktsvinnare i Rockkarusellen i år och jag tror att de kan gå långt. 

Tomas Jernberg berättar att biljettförsäljningen går utöver förväntan och att det ser ut som att det kommer att bli 8000-10000 besökare per dag.

- Det kan bli lapp på luckan på fredagen om försäljningen fortsätter så här, konstaterar Tomas Jernberg.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Festival24 tackar för sommaren med våra bästa bilder

2 Sep 2013, 17:12

Bildspel: Håkanfeber på Popagandafestivalen

31 Aug 2013, 22:01
Håkan Hellström satte P för Popaganda med ett fenomenalt framträdande. Här är bilderna från hans show.

"Hört om de som tältat för att stå längst fram"

31 Aug 2013, 19:57
När Håkan Hellström blev klar för Popaganda exploderade biljettförsäljningen. Vi har mött några av de fans som väntat längst för att se honom ikväll.

Amanda Fondell: Om fejkidentiteter, nya låten och att bli knäsvag

31 Aug 2013, 17:46
Amanda Fondell har precis fyllt 19 år. Trots sin unga ålder har hon redan hunnit vinna Idol, ställt upp i Melodifestivalen och i dagarna släppt singeln som ska sätta prägel på kommande plattan. Vi tog oss ett snack med henne.

Plaskig inledning på regningt Popaganda

30 Aug 2013, 21:28
Inledningen på Popagada var blöt men stämningen desto behagligare med artister som Kate Nash, MS MR och Noah and the Whale.

Är detta världshistoriens största festival-fails?

30 Aug 2013, 17:51
Tänk dig att du ska publiksurfa från ett hustak men att ingen tar emot dig. Multiplicera sedan den siffran med fem. Så många av världshistoriens största festival-fails har vi listat - och såklart vad man kan lära sig av dem.