Tisdag 18 Jan
Stockholm

Getaway Rock öppnade portarna

Getaway Rock Festival släppte in besökarna på campingområdet så att de hinner värma upp inför morgondagens debut för festivalen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Getaway Rock Festival öppnade under dagen sina portar för campingbesökarna och redan tidigt under dagen hade ungefär tusen besökare kommit på plats på campingområdet. Imorgon inleder själva festivalen och förutsättningarna för en lyckad festival verkar vara goda.

- Vi har tagit in erfaret folk som tidigare jobbat med festivaler såsom Sonisphere och Hultsfred och även anlitat experter gällande säkerhet. Vi har även mycket duktiga människor som sedan utför det som bestäms och jag vill påstå att vi i och med detta kommer att hålla klass med andra redan etablerade festivaler även om vi är debutanter, säger festivalgeneral Tomas Jernberg om förberedelserna till Nyheter24.

Gällande de bokade artisterna berättar Jernberg att han blev mycket glad när de lyckades boka Slash men även att det gick smidigt att boka Deftones när Hultsfredsfestivalen gick under. Dock vill Jernberg även slå ett slag för ett svenskt band.

-Tim Messenger är ett band som blev distriktsvinnare i Rockkarusellen i år och jag tror att de kan gå långt. 

Tomas Jernberg berättar att biljettförsäljningen går utöver förväntan och att det ser ut som att det kommer att bli 8000-10000 besökare per dag.

- Det kan bli lapp på luckan på fredagen om försäljningen fortsätter så här, konstaterar Tomas Jernberg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt