Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vinn biljetter till Storsjöyran

1 av 1

Festival24 | 25/07/2010 12:42

Döljer det sig en liten videoälskade i dig? Tipsa om din favorit och vinn biljetter!

Vimeo anordnar varje år en videofestival där man kan skicka in sitt bidrag och vinna hela 185 000 kronor. I tävlingen har de några fantastiska domare, bland andra David Lynch, Roman Coppola, Fred Seibert och många, många fler. 8-9 oktober kommer festivalen att hållas i New York. Om du vill vara med och tävla ska du tänka på att hålla dig inom bland andra dessa kategorier -  Berättande, Dokumentärfilm, Musik video och Experimentell - fler hittar du här.

Vi på Festival24 tycker att detta är en helt fantastisk tävling och vill göra vårt för att bidra. Gå in och nominera din favoritvideo på Vimeo när du har gjort det lämnar du även ett kort mail till Linn@nyheter24.se med din favoritvideo, namn och telefonnummer. Den video vi gillar allra bäst kommer ligga frontad på Festival24.se och vinnaren kammar även hem ett par biljetter till Storsjöyran i Östersund.

Obs! Videon behöver INTE vara gjord av dig och den behöver inte enbart finnas på Vimeo.

Tävlingen avslutas på tisdag. Lycka till!