Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Norrlands största dansgolv

1 av 2

La Vida Locash

2 av 2

Festival24 | 18/05/2011 18:36

Air Festival förvandlar Sundsvall till en dansfest.

Det pratas mycket om det svenska dansmusikundret, men det finns alldeles för få platser att faktiskt få ta del av det i Sverige.

Så kände folket bakom nya Air Festival som under sista helgen i juli förvandlar Sundsvalls gator och torg till en stor dansfest.

Med tunga artistnamn som Adrian Lux, Style Of Eye, Leeroy Thornhill från Prodigy och Karlsson & Winnberg från Miike Snow utlovar man Norrlands största dansgolv.

Fokus ligger alltså helt och hållet på den elektroniska musiken som delas upp på tre olika scener.

På den största scenen "Mainstage", ett transparent tält mitt på Sundsvalls torg, är huvudinriktningen på "big room house".

På dagsscenen "Air Out" kör man igång redan klockan 15 med lugnare akter som sedan sakta men säkert ökar trycket fram till kvällen.

Och inne på Stadshuset hålls den tredje scenen "Hardfloor"där man första dagen har tema dubstep och andra dagen satsar på techno och techhouse med intressanta namn från technomeckat Berlin.

Mer info och fullständig artistlineup på Air Festival hittar du här!