Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

I Blame Coco och Teddybears till Borlänge

1 av 3

Jens Nordström.

2 av 3

3 av 3

Scanpix

Festival24 | 24/05/2011 14:43

Peace & Love släpper ett gäng nya artister.

Brittiska popfenomenet I Blame Coco och svenska tokrockarna Teddybears är några av höjdpunkterna i det senaste stora artistsläppet från Peace & Love-festivalen.

I Blame Coco, eller Eliot Sumner som är hennes riktiga namn, har slagit igenom raketartat efter förra årets album "The Constant" med hitsinglar som "Selfmachine" och duetten med Robyn, "Caesar".

Hon är dotter till världsstjärnan Sting och har redan hunnit uppträda på några av världens största festivaler som Glastonbury, Benicassim och Reading.

Nu är det alltså Borlänges och Peace & Loves tur att få besök av popsångerskan.

Även svenska Teddybears är klara för festivalen, vilket onekligen borgar för galenskap då stockholmsbandet alltid garanterar något alldeles extra på sina galna liveshower.

Bland de övriga i dagens artistsläpp kan nämnas till exempel amerikanska mexikansk-punkbandet Miariachi el Bronx, brittiska beatbox-mästaren Beardyman, samt svenska akter som hemmasonen Carl Norén och Flemingsbergshiphoparna Mohammed Ali.

 

I Blame Coco - Selfmachine: