Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Festival24 drar till Reeperbahn

- 21/09/2011, 13:45 -
Svenska Miss Li är bland de första att spela på festivalen.
1 av 3

Svenska Miss Li är bland de första att spela på festivalen.

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Reeperbahn Festival arrangeras för sjätte året i rad.
2 av 3

Reeperbahn Festival arrangeras för sjätte året i rad.

Matias Boem / Reeperbahn Festival

3 av 3

Matias Boem / Reeperbahn Festival

Torsdag till söndag är vi på plats i Hamburg och bevakar Reeperbahn Festival. Svenska akter är bland andra Hoffmaestro, Miss Li och Firefox AK.

HAMBURG. Tidigt på torsdagsmorgonen åker Viktor Adolfsson, till vardags nyhetsreporter på Nyheter24, till tyska Hamburg för att bevaka Europas största klubbfestival, Reeperbahn Festival.

Till årets upplaga av festivalen, som arrangerats varje år sedan 2006, kommer svenska akter som Hoffmaestro, Miss Li och Firefox AK.

Utöver det är majoriteten av banden och artisterna tyska men många även brittiska och amerikanska. Ett trettiotal klubbar står som värdar när festen inleds på torsdagen.

Gata fylld av klubbar - och sex

Reeperbahn är gatan som ligger i den klassiska arbetarstadsdelen St. Pauli och är minst lika känd för sitt nattliv som för sina sexbutiker och prostituerade. Under torsdags-, fredags- och lördagskvällen blir det extra livat tack vare alla spelningar.

Festival24:s bevakning kommer att bestå av reportage och recensioner som publicerar både under och efter helgen. Håll utkik.