Ansök till Sveriges bästa sommarjobb!

Vi söker personer som vill gå på festival, som har erfarenhet och intresse för fotografering, videoproduktion, skrivande, hårstyling, spela gitarr och att sjunga!


Festival24 kommer att närvara på följande festivaler sommaren 2012:

Siesta! (31/5-2/6)

Summerburst (15-16/6)

Peace and love (26-30/6)

Way out west (9-11/8)

Popaganda (24-25/8)

OBS! Sveriges Bästa Sommarjobb och ovan nämnda festivaler har inget samarbete. Festivalpassen anförskaffas av Nyheter24.

På dagarna ska du jobba med Sveriges bästa sommarjobb - på kvällarna ska du chilla med Sveriges skönaste festivalbesökare.

Du ska vara driven, älska festivaler, vilja jobba och vara en bra representant för Nyheter24 och våra samarbetspartners Got2b och Stimorol. Du ska även vara en aktiv festivalbesökare och genom sociala medier och bloggar bidra till att vara med och göra Festival24.se till sommarens bästa festivalsajt.

Sju personer får chansen att jobba på Nyheter24:s events på fem av sommarens roligaste festivaler.

Du får festivalinträden, boende, mat och transport – en grym festivalsommar helt enkelt.

Vi söker dig som är minst 18 år och bor i Stockholm eller i närområdet. Du måste vara tillgänglig under samtliga fem festivaler och ha erfarenhet/intresse av minst ett av följande:

Fotografering

Videoproduktion (kamerateknik/reporter)

Skrivande

Frisör/hårstyling

Spela gitarr/sjunga

Erfarenhet är meriterande, men inget krav.

Din ansökan ska innehålla CV och ett kort personligt brev som beskriver varför vi ska välja just dig. Kan du skicka med arbetsprover som visar på din kunskap är detta ett plus (till exempel bilder, texter, videos).

Ansök redan idag!

Mejla: sverigesbastasommarjobb@nyheter24.se

Sista ansökningsdag är den 13:e maj!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!