Johan T Karlsson, eller Familjen, togs emot av hässleholmspubliken.
1 av 4
Johan T Karlsson, eller Familjen, togs emot av hässleholmspubliken. - Foto: Alla bilder tagna av Petronella Åslund
Han trivdes på hemmaplan.
2 av 4
Han trivdes på hemmaplan.
Konserten nådde en hög nivå.
3 av 4
Konserten nådde en hög nivå.
Lyckan var total i Hässleholm.
4 av 4
Lyckan var total i Hässleholm.

Familjen-lyckan total i Hässleholm

Bandet tog sig an publiken på hemmaplan Hässleholm och Familjen levererade verkligen.


Fem minuter innan spelningen ska sätta igång ser man hur besökarna, de flesta hässleholmsbor, springer som kor på grönbete till scenen för att invänta Familjen. När Familjen intar scenen är det som om att någon trycker play på ett Super Mario-spel. Lyckan är enorm, folket är förväntansfulla och alla bitar faller på plats.

Efter att ha öppnat med den givna It began in Hässleholm är festivalbesökarna redo att ta sig an spelningen. Därefter fortsätter Familjen med ett antal nya låtar.

– Jag kan inte hålla mig längre, det här är för bra, säger Johan T Karlsson. Han får omedelbar respons eftersom publiken villkorslöst älskar allt han tar sig för.

Men det är när han drar igång Det snurrar i min skalle som konserten når nästa nivå. En kväll som denna önskar man att man var en del av Hässleholm, där allting började. I en källarlokal bredvid kvällens scen producerade Familjen sin första skiva och när han nu återvänder uppstår en stämning utan dess like.

Frågan är om man bara är hänförd av den fantastiska show som hässleholmsborna bjuder på eller om Familjen själv kommer att fortsätta att leverera med sin kommande platta. Men just i kväll spelar det ingen roll när varje låt känns som att man nått en ny nivå.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!