Torsdag 11 Aug
Stockholm

Vinnaren av Hultsfredstävlingen är korad!

Den lycklige vinnaren Patrik Karlsson!
Den lycklige vinnaren Patrik Karlsson!. Foto: Sanna Zitron

Festival24 anordnade förra veckan en tävling där en biljett till Hultsfredsfestivalen ingick. Vi kan nu stolt presentera vinnaren som med sitt oslagbara festivalminne värmde Festival24-hjärtat något oerhört.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Här är vinnarbidraget

"Det var sista kvällen på Hultsfred 03. Klockan hade för länge sedan passerat midnatt och det hade precis börjat ljusna. Jag ska hämta min telefon som varit på laddning. När jag kommer ut på vägen möter jag en stor flock glada festivalare som kommer mot mig i ett stort tåg där alla dansar, sjunger och klappar händerna. Jag kan inget annat än att dras med. Tåget rör sig ut mot ängen och fler och fler hakar på.

Det som från början var runt 50 personer har nu växt till över 500 glada människor. Tåget cirklar runt i gångarna på ängencampingen. Folk dansar runt och är allmänt lyckliga. Vi slår med pinnar på plastflaskor, kastruller och annat för att skapa ljuva sambatakter. Vi sjunger "Vi vill inte sova!" och "Alla måste dansa!". Stämningen är fantastisk, rent magisk. Även om festivalen officiellt sett är slut så vägrar vi inse det. Vi tänker dansa runt och festa så länge vi bara orkar.

Tyvärr blir tåget stormat av vakter som vill förhindra att det ska bli upplopp. Att alla vi var av en helt annan åsikt tror jag ni förstår. Så med en liten besvikelse för att det hela tog slut på detta sätt, men med en stor känsla av upprymdhet så går jag tillbaks till mitt tält och somnar".

 

Festival24 presenterar stolt Patrik Karlsson som vinnare av vår tävling där en biljett till Hultsfredsfestivalen låg i potten. Tävlingen gick ut på att svara på frågan om vilken som är den största scenen på Hultsfred samt att berätta om sitt roligaste festivalminne.

Svaret på frågan är Green Stage, och Patriks festivalminne fick Festival24 att gå i taket av igenkänningsfaktor och nostalgi. Läs hela motiveringen här bredvid!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.