Madonna struntade i den skotska polisens förbud mot att använda vapen på scen.
1 av 3
Madonna struntade i den skotska polisens förbud mot att använda vapen på scen.
Världsstjärnan hade med sig flera olika vapen upp på scenen.
2 av 3
Världsstjärnan hade med sig flera olika vapen upp på scenen.
Alltid kontroversiell.
3 av 3
Alltid kontroversiell.

Madonna trotsade skotsk polis - viftade med vapen på scen

Madonna struntade helt i den skotska polisens förbud mot att uppträda med vapen på scenen under hennes första besök i Edinburgh.


I lördags gjorde Madonna sin första spelning i Skottland. Men allt gick inte som på räls. Den skotska polisen hade förbjudit Madonna från att uppträda med vapenreplikor på scenen, något som hon gjort vid tidigare spelningar under sin MDNA-turné. 
Enligt brittiska Daily Record fanns det planer på att stoppa spelningen om Madonna bröt mot förbudet, men hon tilläts genomföra hela uppträdandet.
Anledningen till förbudet var dödsskjutningarna som ägde rum i Colorado i samband med Batman-premiären bara 36 timmar innan Madonnas uppträdande.
En talesperson för föreningen Mothers Against Guns fördömde Madonnas tilltag.
- Att Madonna och hennes dansöser använder sig av vapenreplikor över huvud taget är smaklöst, men med tanke på vad som hände i Colorado gör det hela mycket värre. Hon borde veta bättre.
Det är inte första gången det uppstår rabalder i samband med världsstjärnans pågående MDNA-turné. Under ett uppträdande i Istanbul visade hon en bröstvårta och i Tel Aviv så visades ett hakkors på samma bild som Frankrikes Front National-ledare Marine Le Pen.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!