Huvudakten Depeche Mode vill sootha lite souls efter att Peace & Love ställt in.
1 av 3
Huvudakten Depeche Mode vill sootha lite souls efter att Peace & Love ställt in. - Foto: AP
Hade du redan köpt en biljett till festivalen får du förtur och halva biljettpriset. Men skynda, det är först till kvarn.
2 av 3
Hade du redan köpt en biljett till festivalen får du förtur och halva biljettpriset. Men skynda, det är först till kvarn. - Foto: Ap
Om du inte kan "get enough" är det bara att åka till Ericsson Globe den 27 juni.
3 av 3
Om du inte kan "get enough" är det bara att åka till Ericsson Globe den 27 juni. - Foto: Ap

Depeche Mode plåstrar om fansen med specialkonsert

Hade du en biljett till inställda Peace and Love i sommar? Den 27 juni kommer en andra chans att se Depeche Mode uppträda - till halva priset dessutom.


Förköp och rabatt

För att ta del av erbjudandet går du in på tickster.com/pal2013. Du kommer att behöva referensnumret från din Peace & Love-bokning och följer sedan instruktionerna på hemsidan. 

Depeche Mode arrangerar en specialkonsert i Stockholm i Ericsson Globe den 27 juni. Efter att Peace & Love ställdes in har bandet tillsammans med Live Nation hittat ett sätt för de svenska Depeche Mode-fansen att få uppleva deras "Delta Machine Tour" denna sommar.

Halva biljettpriset

Som plåster på såren har bandet satt ihop ett specialerbjudande till Peace & Loves biljettköpare. Alla som har köpt ett festivalpass till Peace & Love får 50% rabatt på biljettpriset till Stockholmskonserten den 27 juni. Detta rabatterbjudande gäller från måndag den 3 juni kl 16.00 till onsdag den 5 juni kl 07.00. Erbjudandet gäller i samtliga priskategorier och det är först till kvarn som gäller. 

Även förköp för Amex-kunder

Förköpsbiljetter till ordinarie pris finns till försäljning mellan onsdag den 5 juni kl. 08.00 och fredag 7 juni kl 08.00. Detta förköp är endast för American Express kortmedlemmar och säljs via ticnet.se/americanexpress

Vanliga dödliga får vänta på ordinarie biljettsläpp som sker fredag den 7 juni kl 09.00.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!