1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Kvällens höjdpunkter på Way Out West

Tredje dagen på Way Out West, och det finns fortfarande mycket kvar att se! Festival24 har listat dagens höjdpunkter du inte får missa.


Publik Enemy revolutionerade rapvärlden

I skrivande stund ställer sig hip hoplegendarerna Public Enemy på Flamingoscenen. Som grupp har Public Enemy närmast revolutionerat rapvärlden med sina politiskt, socialt och kulturellt medvetna texter. 

Det kontroversiella bandet har även blivit listade i en FBI-rapport som löd "Rapmusikens inflytande på den nationella säkerheten." Dagens konsert blir troligtvis fullproppad med tung old school så skynda er till Flamingoscenen.


"If I ain't got you"

Vad vore lördagen utan Alicia Keys och hennes ljuvligt lena pop- och RnB stämma. Det är nu 12 år sedan hennes första skiva släpptes men Alicia känns lika het nu som då. Festival24 gissar att kvällens konsert på Flamingoscenen klockan 22:20 kommer innehålla balladregn och allsång till "Girl on fire" som just nu är hennes mest spelade låt på Spotify.  


James Blake

Han blev snabbt ett fenomen och är svår att placera i ett fack med sina originella samplingar och speciella uttryckssätt genom dubstep och elektro blandat med en mer klassisk ton. Den hyllade engelska artisten ställer sig på scen klockan 19:45. Tips: Ta med er öronproppar då James aldrig sparar på basen. 

Ps. Missa inte vår intervju med James Blake senare i kväll.


/
/
Senaste nytt

Festival24 tackar för sommaren med våra bästa bilder

2 Sep 2013, 17:12

Bildspel: Håkanfeber på Popagandafestivalen

31 Aug 2013, 22:01
Håkan Hellström satte P för Popaganda med ett fenomenalt framträdande. Här är bilderna från hans show.

"Hört om de som tältat för att stå längst fram"

31 Aug 2013, 19:57
När Håkan Hellström blev klar för Popaganda exploderade biljettförsäljningen. Vi har mött några av de fans som väntat längst för att se honom ikväll.

Amanda Fondell: Om fejkidentiteter, nya låten och att bli knäsvag

31 Aug 2013, 17:46
Amanda Fondell har precis fyllt 19 år. Trots sin unga ålder har hon redan hunnit vinna Idol, ställt upp i Melodifestivalen och i dagarna släppt singeln som ska sätta prägel på kommande plattan. Vi tog oss ett snack med henne.

Plaskig inledning på regningt Popaganda

30 Aug 2013, 21:28
Inledningen på Popagada var blöt men stämningen desto behagligare med artister som Kate Nash, MS MR och Noah and the Whale.

Är detta världshistoriens största festival-fails?

30 Aug 2013, 17:51
Tänk dig att du ska publiksurfa från ett hustak men att ingen tar emot dig. Multiplicera sedan den siffran med fem. Så många av världshistoriens största festival-fails har vi listat - och såklart vad man kan lära sig av dem.