Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvällens höjdpunkter på Way Out West

- 10/08/2013, 18:04 -
1 av 4

2 av 4

3 av 4

4 av 4

Tredje dagen på Way Out West, och det finns fortfarande mycket kvar att se! Festival24 har listat dagens höjdpunkter du inte får missa.

Publik Enemy revolutionerade rapvärlden

I skrivande stund ställer sig hip hoplegendarerna Public Enemy på Flamingoscenen. Som grupp har Public Enemy närmast revolutionerat rapvärlden med sina politiskt, socialt och kulturellt medvetna texter. 

Det kontroversiella bandet har även blivit listade i en FBI-rapport som löd "Rapmusikens inflytande på den nationella säkerheten." Dagens konsert blir troligtvis fullproppad med tung old school så skynda er till Flamingoscenen.


"If I ain't got you"

Vad vore lördagen utan Alicia Keys och hennes ljuvligt lena pop- och RnB stämma. Det är nu 12 år sedan hennes första skiva släpptes men Alicia känns lika het nu som då. Festival24 gissar att kvällens konsert på Flamingoscenen klockan 22:20 kommer innehålla balladregn och allsång till "Girl on fire" som just nu är hennes mest spelade låt på Spotify.  


James Blake

Han blev snabbt ett fenomen och är svår att placera i ett fack med sina originella samplingar och speciella uttryckssätt genom dubstep och elektro blandat med en mer klassisk ton. Den hyllade engelska artisten ställer sig på scen klockan 19:45. Tips: Ta med er öronproppar då James aldrig sparar på basen. 

Ps. Missa inte vår intervju med James Blake senare i kväll.