Popaganda bjuder in till förfest.
1 av 3
Popaganda bjuder in till förfest. - Foto: Popaganda.se
Vi taggar inför årets avslutande festivalhelg.
2 av 3
Vi taggar inför årets avslutande festivalhelg. - Foto: Popaganda.se
Som kommer sätta punkt för en fantastisk festivalsommar.
3 av 3
Som kommer sätta punkt för en fantastisk festivalsommar. - Foto: Popaganda.se

Joina festivalpeppen med Popagandas förfest

Popaganda tjuvstartar med att bjuda in till traditionsenlig och gratis förfest. Denna gång på Debaser Hornstulls Strand, där du förutom att lyssna på bra band och festivalladda också kan hämta ut ditt festivalarmband.


Förfesten

Tid: 29 augusti 19.00. Band på scen från 20.30

Först förfest - sedan Popaganda - sedan höst

Nu är det bara någon vecka kvar till Popaganda går av staplen på Eriksdalsbadet och för att starta festivalhelgen på bästa tänkbara sätt har Popaganda bjudit in Vit päls. 

"Sångaren och låtskrivaren Carl-Johan Lundgren lyckas göra fantastiska poplåtar om de allra mest banala vardagsfenomen. Tillsammans med det (minst) sju män och kvinnor starka bandet är Vit Päls bland det mest upplyftande man kan kan se på en svensk scen. På förfesten kan vi dessutom se fram emot smakprov från nya skivan som kommer i höst", skriver Popaganda på sin hemsida. 


Förfesten får även besök av Evertsbergs största stjärna De Montevert som gör tvåspråkig electro med enkla melodier och texter direkt från hjärtat (och Dalarna).


Dessutom kommer Club King Kong att leverera "det bästa av det bästa" från DJ-båset för att peppa upp festivalstämningen ordentligt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Festival24 tackar för sommaren med våra bästa bilder

2 Sep 2013, 17:12

Bildspel: Håkanfeber på Popagandafestivalen

31 Aug 2013, 22:01
Håkan Hellström satte P för Popaganda med ett fenomenalt framträdande. Här är bilderna från hans show.

"Hört om de som tältat för att stå längst fram"

31 Aug 2013, 19:57
När Håkan Hellström blev klar för Popaganda exploderade biljettförsäljningen. Vi har mött några av de fans som väntat längst för att se honom ikväll.

Amanda Fondell: Om fejkidentiteter, nya låten och att bli knäsvag

31 Aug 2013, 17:46
Amanda Fondell har precis fyllt 19 år. Trots sin unga ålder har hon redan hunnit vinna Idol, ställt upp i Melodifestivalen och i dagarna släppt singeln som ska sätta prägel på kommande plattan. Vi tog oss ett snack med henne.

Plaskig inledning på regningt Popaganda

30 Aug 2013, 21:28
Inledningen på Popagada var blöt men stämningen desto behagligare med artister som Kate Nash, MS MR och Noah and the Whale.

Är detta världshistoriens största festival-fails?

30 Aug 2013, 17:51
Tänk dig att du ska publiksurfa från ett hustak men att ingen tar emot dig. Multiplicera sedan den siffran med fem. Så många av världshistoriens största festival-fails har vi listat - och såklart vad man kan lära sig av dem.