Antonija Mandir och Oliver Hunt gjorde en oväntad upptäckt i hotellrummet...
Antonija Mandir och Oliver Hunt gjorde en oväntad upptäckt i hotellrummet... - Foto: Instagram/Antonija Mandir

Antonija Mandirs och Oliver Hunts sjuka fynd efter hotellnatten: “Det stinker”

Antonija Mandir och Oliver Hunt har varit på en lång romantisk resa till Aruba. Men vistelsen har inte enbart inneburit lyx och flärd. Nu berättar paret om den obehagliga överraskningen i sovrummet…


Influencern Antonija Mandir, 26, och realityprofilen Oliver Hunt, 26 har varit på en lång romantisk resa i Aruba. De har flitigt delat med sig av bilder från semestern på paradisön på sociala medier. Turkost vatten, flamingos och lyxiga utflykter trängs i deras flöden.

Men resan har inte varit utan dramatik. Paret har i dagarna haft svårt att komma hem igen på grund av inställda flyg och förseningar. 

Deras sista natt i Aruba bjöd också på ytterligare en ovälkommen överraskning…

Oliver Hunt: “Luktar dött djur”

I en händelse på Instagram visar Antonija Mandir i chock upp en mystisk fläck i kanten på mattan i parets hotellrum – som inte var där innan och alltså måste ha uppkommit under natten.

– Vi har haft någonting i sovrummet här i huset som luktar kiss i vårat sovrum och vi har inte fattat. Nu har oliver liksom hittat en blöt fläck där… säger hon i filmklippet.

Foto: Instagram/Antonija Mandir

–  Ah det stinker! Det luktar dött djur, utropar Oliver Hunt.

Antonija Mandir menar att det luktar så illa att hon inte kunde sova under natten. 

Antonija Mandir till Oliver Hunt: "Du har kissat i frysen"

Fläcken, som fortfarande är blöt, väcker många frågor hos paret. Båda två misstänker den andre för att ha kissat på mattan i sömnen…

– Har du gått upp i sömnen och kissat i hörnet? Frågar Oliver Hunt anklagande och fortsätter: 

– Jag kan se dig ställa dig såhär!

Foto: Instagram/Antonija Mandir

Men Antonija Mandir hävdar att hon aldrig kissat i sömnen i hela sitt liv och att det är mer troligt att Oliver Mandir, som har en historia av små olyckor, är den skyldige.

– Du har kissat i frysen nästan en gång när du var liten, säger hon till pojkvännen.

Vem eller vad som åstadkommit den illaluktande fläkten förblir ouppklarat, men Antonija Mandir verkar ärrad av händelsen och uppger i sina händelser att hon ett dygn efteråt fortfarande mår illa.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!