Hanna Friberg blev dumpad för två veckor sedan, nu talar hon ut.
Hanna Friberg blev dumpad för två veckor sedan, nu talar hon ut. - Foto: Instagram/Hanna Friberg

Hanna Friberg blev bedragen och dumpad: “Förnedrad och dum”

I det senaste avsnittet av "Måndagsvibe" berättar Hanna Friberg att hon träffat en kille sedan november förra året. Men under relationen uppstod några varningsflaggor, och när Hanna konfronterade killen dumpade han henne.


Den 11 november förra året, på så kallade “singles day”, träffade influensern Hanna Friberg, 27, en kille som hon blev störtförälskad i. 

I podcasten “Måndagsvibe” som hon driver tillsammans med Lovisa “Lojsan” Wallin, 28, beskriver Hanna hur hon kände sig så kär som när hon var tonåring. Känslorna växte sig starka och Hanna – som tidigare betraktat sig som “den eviga singeln” – vågade efter sju år äntligen öppna upp sitt hjärta. 

På alla hjärtans dag gav hon killen nyckeln till sin lägenhet. Men för två veckor sedan gav han tillbaka den, och dumpade henne.

"Man önskar att det var en mardröm"

I podcasten talar Hanna Friberg ut om uppbrottet från killen hon var så kär i. Hon berättar att hon funderat till och från på om hon ska dela med sig av vad som hänt så nära inpå, men att hon beslutat sig för att tala om sanningen. 

Hon börjar gråta när hon berättar att det ägde rum då hon var som mest kär, och till och med hade planer på att introducera honom för sina föräldrar.

– Man önskar att det var en mardröm, att det inte var sant. Men det var det ju inte, säger Hanna i Måndagsvibe.

Killen hörde av sig till andra tjejer medan Hanna Friberg var utomlands

Det var när Hanna Friberg hade kommit hem från en resa i Sydafrika som det började knaka i fogarna i relationen.

Hanna fick ett samtal där hon fick höra att hennes kille under hennes utlandsresa hade frågat en tjej, som han tidigare haft en relation med, om han fick sova hos henne. När Hanna konfronterade honom om vad hon fått höra så nekade han att han hade hört av sig till någon.

Hanna berättar att hon – inför att de skulle prata om saken – hade bestämt sig för att lita på honom. Hon menar att det kan hända att folk försöker förstöra för ens relation när man är en offentlig person.

Men plötsligt valde han istället att ge tillbaka nyckeln han fått på alla hjärtans dag, och dumpa henne. 

Hanna Friberg om otroheten: "Förnedrad och dum"

Hanna Friberg beskriver att det kändes som att hon gav honom sitt hjärta och att han kastade det i marken. I efterhand har sorgen dock övergått i ilska. Hanna fick nämligen höra ytterligare upprörande nyheter om sin tidigare kärlek…

Det visar sig nämligen att det inte bara är en tjej som hennes kille ska ha hört av sig till, för mer än vänskapliga syften. En bekant till henne, som han också har haft en relation med, ska också ha fått ett meddelande av samma natur som det hon tidigare fick nys om. 

Hanna berättar att hon inte tror på att båda historierna kan vara falska.

– Jag känner mig ju så jävla förnedrad och dum, säger hon i podcasten.

Men historien slutar dessvärre inte där. Under ett samtal med killen efter uppbrottet ber Hanna Friberg om att få svar.

Killen som hon varit så kär i berättar då att han varit otrogen och legat med en annan person under deras förhållande. 

Hanna berättar att hon, efter det här, har svårt att tro på kärlek.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".