Magdalena Graaf
Magdalena Graafs bild rör upp känslor. - Foto: magdalenagraaf.se

Detaljen i Magdalena Graafs bild på familjens kläder chockar följarna

Det var tidigare i veckan som Magdalena Graaf, 46, publicerade en bild från sitt hem på sin blogg. Och reaktionerna lät sig inte väntas på.


Livet rullar sannerligen på för Magdalena Graaf, 46. Maggan hamnade nyligen i blåsväder efter att ha publicerat ett något känsligt aprilskämt på sin Instagram.

I inlägget på Instagram kan man i en video se Magdalena stå och spänna ut magen framför barnen medan man hör hennes partner Louie Marti, 44, fråga Magdalenas son Charlie

– Vad känner du nu Charlie, när du ska få en lillebror och grejer?

Sonen Charlie spar då inte på känslorna och brister ut "Åh vi ska få en lillebror" och pekar på Magdalenas mage. 

Många av följarna menar att skämtet är respektlöst då det finns många som inte kan bli gravida. 

Nya bilden fick följarna att reagera

Och nu blev det dags igen. 

På sin blogg skriver Magdalena dagligen om vardagens alla bestyr inkluderande småbarnsliv, relationen med Louie Marti, jobb och andra sysslor. 

Tidigare i veckan publicerade hon en bild från hemmet där det ligger ihopvikta kläder. Men det var själva texten till som skapade reaktioner. 

Louies verk. Bildkälla: magdalenagraaf.se

Och ja, redigt och fint var det ju – men det är inte det som fått följarna att reagera. Ett par av kommentarerna löd: 

"Du har tidigare varit ihop med mansbebisar"

"Det måste varit en känga till hennes ex som aldrig vikt något nånsin?"

De tycker nämligen att det är en självklarhet att mannen man bor med ska hjälpa till med husliga sysslor – och ingenting man ska hylla sambon över. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.