Gift vid första ögonkastet 2022.
Gift vid första ögonkastet 2022. - Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet-Märtha efter Axels närmande: "Nej nej nej"

Efter avsnitt fyra av Gift vid första ögonkastet 2022 står det klart – bröllopsnatten var inte vad en bröllopsnatt borde vara, för Märtha och Axel. Något som ledde till att det byggdes en kuddmur i sängen.


I måndagens avsnitt av Gift vid första ögonkastet 2022, åkte paren iväg på deras respektive bröllopsresor. Axel och Märtha fick då komma till en gård full av djur, där de skulle spendera tiden tillsammans.

– Axel och Märtha är ju ett par som mår bra av att utmanas. Båda är väldigt förtjusta i djur och båda har väldigt tydliga mjuka sidor och jag tror det är viktigt att de får visa de sidorna för varandra, att de får uppleva varandra i lite annorlunda miljö, säger experten Fredric Bohm i programmet.

Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet-Axel och Märtha blev tvungna att bo tillsammans igen 

Gift vid första ögonkastet, avsnitt tre, tog Märtha beslutet att Axel inte skulle flytta in till henne under experimentet. Mer om det kan du läsa här! När paret åkte iväg på bröllopsresan, fick de lov att dela boende igen, vilket återigen gjorde Märtha obekväm.

– När jag kom in i stugan i eftermiddags kändes det jobbigt att vi skulle bo ihop igen liksom, säger Märtha.

Vidare beskrev Märtha att hon ända sedan vigseln, egentligen inte ville pussa Axel, utan enbart gjorde det för att det skulle se bättre ut.

– Så skulle vi pussas på bröllopsbilderna, trots att jag inte ville. Och vid nåt tillfälle under bröllopsmiddan, men det var på nåt sätt hela situationen. Det är väldigt konstigt och väldigt obekvämt att kyssa nån man inte vill kyssa, menar Märtha. 

Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet 2022: Märtha och Axel om bröllopsnatten

Märtha beskriver hur hon under Axel och hennes bröllopsnatt tillsammans, inte kände sig bekväm, då Axel ville hålla om henne väldigt mycket. Hon menar att man behöver fråga varandra från början, särskilt när man inte känner varandra.

– Jag sov ganska dåligt och kröp väl iväg. Sen försökte han kyssa mig och få igång nånting och då kände jag bara att nej nej nej, säger hon.

Axel hävdade i sin tur, att paret legat väldigt nära varandra och pratat, vilket han sett som ett tecken på intresse. 

– Då sa Märtha nej men vi väntar med det här. Jag försökte ändå hålla om henne lite när vi sov, men hon verkade inte uppskatta det. Jag borde kanske ha frågat egentligen, menar Axel.

Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet-Märtha byggde en kuddmur mellan henne och Axel i sängen

I huset där paret skulle bo under bröllopsresan, fanns det enbart en säng, något som Märtha kände att hon behövde fixa en lösning på, för att känna sig mer bekväm. 

– Det är så jäkla viktigt för mig att vara såhär supertydlig. Alltså det finns bara att sätta mig själv i första rum, även om det skulle se konstigt ut i tv, fuck det, säger hon medan hon bygger kuddmuren.  

När Axel sedan får komma in i stugan och se den uppbyggda kuddmuren, tycker han att det är en bra lösning. 

– Kuddmuren var ju en jättebra lösning framför allt om hon känner sig obekväm eller inte så. Jag sa ju också att om det fortfarande känns obekväm finns det ju en soffa jag kan lägga mig på, inga problem, säger Axel i synk.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!