Stockholm

Nya bilderna på Ryan Gosling som Ken chockar publiken

Ryan Gosling är redo att axla rollen som Barbies älskling Ken
Ryan Gosling är redo att axla rollen som Barbies älskling Ken. Foto: Charles Sykes / TT, Stella Pictures

En första titt på Ryan Gosling i "Barbie" har fått sociala medier att koka över. Den nya officiella bilden på skådespelaren visar Ryan Gosling i spraytan och personliga underkläder.


Ryan Gosling gör den perfekta Ken-dockan och baserat på den första bilden som filmbolagen har publicerat, har skådespelaren Ryan Gosling, 41, förvandlats till den typiska Ken-barbiedockan

Sedan tidigare har Warner Bros visat upp hur filmstjärnan Margot Robbie, 31, kommer att se ut som titelrollen i den kommande filmen “Barbie”. 

Skådespelarens hud går numera i gyllenbrun orangefärgad ton. På bild visar han även upp en vältränad kropp med “åttapack” till magmuskler och blekt blont hår. Bilden på Gosling visar på full Ken-mundering och minst sagt fått stor uppmärksamhet på sociala medier.

Ryan Gosling kalsonger är prydda med hans eget namn, och till det bär han en blekt ärmlös jeansjacka utan skjorta. Bakgrunden går givetvis i barbie-rosa. 

En vältränad Ryan Gosling som barbie-Ken. Foto: Warner Bros

Den nya filmen spekuleras att handla om Barbie som tvingas lämna Barbievärlden på grund av att hon inte är "perfekt". Då ger hon sig ut i den riktiga världen där hon upptäcker att verklig perfektion- och rikedom enbart existerar på insidan.

 ”Barbie” har premiär den 21 juli 2023.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.