Tisdag 16 Aug
Stockholm

Cleo Kinnamans förvandling: "Vad sjukt"

Cleo Kinnaman syns utan bläcket och chockar följare.
Cleo Kinnaman syns utan bläcket och chockar följare. Foto: Stella Pictures

Cleo Kinnaman busar till det och visar upp sin förvandling. Vanligtvis är vi vana att se henne i full skrud med kroppskonst – men nu är bläcket som bortglömt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den helkroppstatuerade konstnären Cleo Kinnaman, 28, har busat till det rejält.

På nytagna bilder på Instagram häpnas följare över den nya Cleo som likt ormen som ömsat sitt skinn träder fram. Här gäller det att inte tappa hakan! Hon har nämligen låtit sig sminka över allt sitt bläck.

Attraheras mer av kvinnor

Cleo Kinnaman har tidigare varit gift med Joel Kinnaman. Paret gifte sig 2016 – och skilde sig drygt tre år senare i början av 2019. 

Cleo ska i samma veva berättat att hon attraheras mer av kvinnor än män, och strax efter sågs Joel med modellen Kelly Gale. Idag är de förlovade.

Cleo hette Wattenström innan äktenskapet och har sedan skilsmässan valt att behålla efternamnet.

Kinnamann har alltid varit kraftigt tatuerad

I en video som Cleo postat till sin stora följarskara på Instagram ser vi henne få hjälp att täcka över samtliga tatueringar – och då har Cleo åtskilligt många gaddar. 

Här ser vi Cleo i ny skrud Foto: Cleokinnaman/Instagram

I klippet ska Cleo skrivit "otatuerad Cleo". Hon nämner även att hon skaffade sin första tatuering vid 14 års ålder och har sedan vid 18 års åldern alltid varit "kraftigt tatuerad".

Bland kommentarerna jublar och chockas följare. Hjärtan och eldflammor är väl använda emojis bland kommentarerna. Många följare skriver "wow så sjukt" och "saknar tatueringarna" medan några kontrar med "bättre nu".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.