Cleo Kinnaman syns utan bläcket och chockar följare.
Cleo Kinnaman syns utan bläcket och chockar följare. - Foto: Stella Pictures

Cleo Kinnamans förvandling: "Vad sjukt"

Cleo Kinnaman busar till det och visar upp sin förvandling. Vanligtvis är vi vana att se henne i full skrud med kroppskonst – men nu är bläcket som bortglömt.


Den helkroppstatuerade konstnären Cleo Kinnaman, 28, har busat till det rejält.

På nytagna bilder på Instagram häpnas följare över den nya Cleo som likt ormen som ömsat sitt skinn träder fram. Här gäller det att inte tappa hakan! Hon har nämligen låtit sig sminka över allt sitt bläck.

Attraheras mer av kvinnor

Cleo Kinnaman har tidigare varit gift med Joel Kinnaman. Paret gifte sig 2016 – och skilde sig drygt tre år senare i början av 2019. 

Cleo ska i samma veva berättat att hon attraheras mer av kvinnor än män, och strax efter sågs Joel med modellen Kelly Gale. Idag är de förlovade.

Cleo hette Wattenström innan äktenskapet och har sedan skilsmässan valt att behålla efternamnet.

Kinnamann har alltid varit kraftigt tatuerad

I en video som Cleo postat till sin stora följarskara på Instagram ser vi henne få hjälp att täcka över samtliga tatueringar – och då har Cleo åtskilligt många gaddar. 

Här ser vi Cleo i ny skrud Foto: Cleokinnaman/Instagram

I klippet ska Cleo skrivit "otatuerad Cleo". Hon nämner även att hon skaffade sin första tatuering vid 14 års ålder och har sedan vid 18 års åldern alltid varit "kraftigt tatuerad".

Bland kommentarerna jublar och chockas följare. Hjärtan och eldflammor är väl använda emojis bland kommentarerna. Många följare skriver "wow så sjukt" och "saknar tatueringarna" medan några kontrar med "bättre nu".

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

2 timmar sedan
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

2 timmar sedan
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

2 timmar sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

3 timmar sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.