Nu avslöjar Ellinor var hon befinner sig och gör på andra sidan jorden.
Nu avslöjar Ellinor var hon befinner sig och gör på andra sidan jorden. - Foto: ellinoreke/Instagram

Bonde-Ellinor bekräftar – spelar in känd dokusåpa

Ellinor Eke-Göransson blev Bonde-Ellinor med hela svenska folket. Efter det turbulenta året har vi sett Ellinor lämna Sverige för nya äventyr utomlands. Nu bekräftar hon sin medverkan i en känd realityserie.


Den senaste tiden har det varit minst sagt full rulle för Ellinor Eke-Göransson, 29. Hon blev snabbt "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter sin medverkan i TV4:s folkkära program "Bonde söker fru". 

På sociala medier har Ellinor flitigt uppdaterat sina följare om vad som händer i hennes liv. I tidigare inlägg har hon hintat om nya spännande förändringar.

Ellinor har nyligen nämligen lämnat Sverige, och berättade då att hon blir "borta ett tag". Men vad det exakt var hon skulle göra valde hon inte att gå in på då.

Bonde-Ellinor avslöjar sin medverkan i realityserie

Under söndagsförmiddagen skickade däremot Ellinor en hälsning från andra sidan jorden, där hon bekräftar det hemlighetsmakeri som pågått bakom de få dagliga uppdateringarna. Hon börjar i en Instagram-story med att säga:

"Hej på er. Jag har inte pratat med er på en vecka så jag kände det var dags nu. Jag brukar sitta i trädgården hemma men nu har jag bytt ut den mot en palm."

Sedan avslöjar hon anledningen till att hon befinner sig på varmare breddgrader – hon ska nämligen vara med i den nostalgiska dokusåpan "Robinson". 

Nu berättar Ellinor. Foto: ellinoreke/Instagram

Men för den nyfikna som sett fram emot att se Ellinor framför kameran och tävla i kampen för överlevnad och vinna Robinson-statyetten – får nöja sig med det motsatta. Hon är nämligen där på andra spännande uppdrag och berättar följande:

"Det är mycket spekulationer i DM och i kommentarsfält om vad jag gör här och jag vill bara förtydliga att jag inte är en deltagare i ett program. Jag är bakom kameran istället och många har gissat rätt, jag är och spelar in Robinson. Så med det sagt har jag svårt att visa allt som pågår här."

Arbetar bakom kamerorna. Foto: ellinoreke/Instagram

Hon berättar även att hon trivs och gör det här för sin egen skull. Ellinor nämner också att hon är omringad av många härliga människor – och låt oss gissa! 

Förmodligen har hon Anders Lundin, som nyligen gick ut med att han efter nästan 20 år återigen ska axla rollen som programledare för överlevnadsserien, vid sin sida.

Säsongen då Ellinor står bakom kameran och Anders framför sänds under våren 2023.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.