Nu avslöjar Ellinor var hon befinner sig och gör på andra sidan jorden.
Nu avslöjar Ellinor var hon befinner sig och gör på andra sidan jorden. - Foto: ellinoreke/Instagram

Bonde-Ellinor bekräftar – spelar in känd dokusåpa

Ellinor Eke-Göransson blev Bonde-Ellinor med hela svenska folket. Efter det turbulenta året har vi sett Ellinor lämna Sverige för nya äventyr utomlands. Nu bekräftar hon sin medverkan i en känd realityserie.


Den senaste tiden har det varit minst sagt full rulle för Ellinor Eke-Göransson, 29. Hon blev snabbt "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter sin medverkan i TV4:s folkkära program "Bonde söker fru". 

På sociala medier har Ellinor flitigt uppdaterat sina följare om vad som händer i hennes liv. I tidigare inlägg har hon hintat om nya spännande förändringar.

Ellinor har nyligen nämligen lämnat Sverige, och berättade då att hon blir "borta ett tag". Men vad det exakt var hon skulle göra valde hon inte att gå in på då.

Bonde-Ellinor avslöjar sin medverkan i realityserie

Under söndagsförmiddagen skickade däremot Ellinor en hälsning från andra sidan jorden, där hon bekräftar det hemlighetsmakeri som pågått bakom de få dagliga uppdateringarna. Hon börjar i en Instagram-story med att säga:

"Hej på er. Jag har inte pratat med er på en vecka så jag kände det var dags nu. Jag brukar sitta i trädgården hemma men nu har jag bytt ut den mot en palm."

Sedan avslöjar hon anledningen till att hon befinner sig på varmare breddgrader – hon ska nämligen vara med i den nostalgiska dokusåpan "Robinson". 

Nu berättar Ellinor. Foto: ellinoreke/Instagram

Men för den nyfikna som sett fram emot att se Ellinor framför kameran och tävla i kampen för överlevnad och vinna Robinson-statyetten – får nöja sig med det motsatta. Hon är nämligen där på andra spännande uppdrag och berättar följande:

"Det är mycket spekulationer i DM och i kommentarsfält om vad jag gör här och jag vill bara förtydliga att jag inte är en deltagare i ett program. Jag är bakom kameran istället och många har gissat rätt, jag är och spelar in Robinson. Så med det sagt har jag svårt att visa allt som pågår här."

Arbetar bakom kamerorna. Foto: ellinoreke/Instagram

Hon berättar även att hon trivs och gör det här för sin egen skull. Ellinor nämner också att hon är omringad av många härliga människor – och låt oss gissa! 

Förmodligen har hon Anders Lundin, som nyligen gick ut med att han efter nästan 20 år återigen ska axla rollen som programledare för överlevnadsserien, vid sin sida.

Säsongen då Ellinor står bakom kameran och Anders framför sänds under våren 2023.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.