Nu talar Bingo Rimér ut som sitt sexliv.
Nu talar Bingo Rimér ut som sitt sexliv. - Foto: Stella Pictures/Instagram/Julia Franzén/Bingo Rimér

Bingo Rimérs sjuka svar på sexfrågan: "Mycket snabbmat"

Bingo Rimér och Julia Franzén är välkända för sitt ogenerade sätt, men kan ändå chockera följarna då och då när de avslöjar riktigt intima detaljer... Nu har Bingo Rimér valt att öppna upp sig om sitt sexliv – och bjuder på en och annan uppseendeväckande detalj.


Det råder ingen tvivel om att realityprofilen och influensern Julia Franzén, 31, och fotografen Bingo Rimér, 47, är störtförälskade – och det är de inte heller blyga med att visa upp. På sociala medier delar duon ständigt med sig av glimtar från sin vardag ihop.

Trots att profilerna inte direkt är kända för att hålla sitt privatliv för sig själva, så har deras ogenerade öppenhet och frispråkighet lyckats chocka följarna ett flertal gånger. 

Vissa avslöjanden är helt enkelt mer explicita än andra – och nu bjussar Bingo på ett flertal intima detaljer som definitivt hör till dem som kan få fansen att sätta kaffet i halsen…

Bingo Rimérs svar på sexfrågan: “Jag tappade bort mig”

I en frågestund på Instagram svarar Bingo Rimér på följarnas funderingar, varav många är nyfikna på fotografens sexliv. Och Bingo håller inte tillbaka när han svarar! 

Foto: Stella Pictures

En följare undrar hur många han legat med, varpå Bingo svarar:

“Jag tappade bort mig när jag passerade 100 st. Men tänker att det absolut inte är över 1000. Så någonstans mellan 100-1000”, och fortsätter:

“När man var ung var det viktigt med kvantitet”.

Bingo Rimérs känga till tidigare sexpartnes – liknar Julia Franzén vid köttbit

Nu menar Bingo att han är mer kräsen med sina val av sexpartners än tidigare – och ger föregående flammor en känga när han liknar dem vid skräpmat. 

Men vad är då flickvännen Julia Franzén i Bingos ögon? Jo, en fin köttbit.

“Förr var det mycket snabbmat. Nu är det bara oxfilé som gäller för mig”, skriver Bingo och taggar Julia i händelsen på Instagram.

Foto: Instagram/Bingo Rimér

Bingo Rimérs sexråd: "Umgås inte för mycket med små barn"

Följarna ber också Bingo Rimér om råd i frågestunden, om både relations- och sexlivet. 

En följare vill ha hjälp med potensproblem och en förlorad sexlust – och det har Bingo sannerligen ett och annat att säga till om.

“Var inte en självisk latmask. En latmask kan aldrig bli en sexgud”, skriver han bland annat.

“Umgås inte för mycket med små barn. Det sänker dig och din testo”, lyder ett annat råd.

Foto: Instagram/Bingo Rimér

Själv spenderar han dock mycket tid med sina barn och planerar för två nya tillskott till familjen, tillsammans med Julia.

Foto: Instagram/Bingo Rimér
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!